| |
Serkan bey sibiryadan gelecek sistemler içinde minimum -10 veya -12'ye ihtiyaç var mı? (rüzgar faktörünü hesaba katmadan soruyorum)
(02-15-2019, 12:14 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnş. Yine italyaya gitmez. Böyle bir ihtimal var mı?. Şu an için böyle bir ihtimal 100 üzerinden 5 (02-15-2019, 12:33 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey sibiryadan gelecek sistemler içinde minimum -10 veya -12'ye ihtiyaç var mı? (rüzgar faktörünü hesaba katmadan soruyorum) Sibirya üzerinden ama hangi güzergahı kullanarak gelecek? Karadeniz üzerinden gelirse -10 sibirya temelli soğuklar için yeter. Balkanlara sarkıp oradan giriş yaparsa -8 -10 yeter.
(02-15-2019, 12:40 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-15-2019, 12:14 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnş. Yine italyaya gitmez. Böyle bir ihtimal var mı?. O zaman karadan veya denizden gelme ihtimali sıcaklıklarda ki etkiyi değiştiriyor anladığım kadarıyla ![]() Teşekkür ettim
Önümüzdeki sistem bize yaklaşa dursun bizde Nilüferin yine güzel bir şarkısıyla bu sinerjiye ortak olalım..
Ne diyoruz hep birlikte '' Her yerde Kar var '' iyi seyirler sevgili dostlar.. https://www.youtube.com/watch?v=nvamff8xxo4
mesaj yazdıkça, online kaldıkça, konu, anket açtıkça vs puan kazanırsın.
Puan eklentisini ne zaman kurduysak o tarihten sonrası için puan kazanırsın. geriye dönük işlem yapmıyor sistem.
gfs öğle çıktısı henüz 180. saat civarında ama sabahkinden daha güçlü soğuklar var kuzeyimizde. vira bismillah
(02-15-2019, 01:17 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mesaj yazdıkça, online kaldıkça, konu, anket açtıkça vs puan kazanırsın. Hayırlı olsun Sekan Bey; daha da güzel olur inşallah... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 19 Ziyaretçi |