| |
(02-25-2018, 11:50 AM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam kuzeyde baya bir soğuk var bu soğuklar bu sefer doğulu geliyor gibi efsane kapama şansımız varmı? Kuzeydeki o soğuğu, güneyden kuzeye çıkan siklonik hareket çekiyor. Bahsettiğimiz siklon'un biraz daha derinleşip doğulaması lazım, bu durumda daha etkili kar yağışı görür istanbul. Siklonun nasıl davranacağını son 6 saate kadar ALLAH'tan başka kimse bilemez. Biz sadece genel olarak büyük resmi değerlendirebiliyoruz.
Serkan Bey selamlar
Malatya için söyleyecek bir şeyler var mı? Kar görme ihtimalimiz var mıdır ? Ecmwfye göre soğuk arttı burayada Mart iki gibi sanırım giriyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden.
Çok şükür ...sayfayı buldum..
tekrar güzel ve bilgilendirici yorumlarınız için çok teşekkürler...İnşallah bu seneyi kar görmeden kapamayacağız Allah'ın izinliyle .....
Serkan hocam Ecmwf diyagram ort eksi 10.7 ye kadar çekti sistem eğer bu şartlarda en fazla 50 km daha dogulasin buralar bayram yeri zaten karayelin etkisi olacağı için çarşamba perşembe mgm kar yağışını empoze etmiş bu durum da öğrenci arkadaşlar için çarşamba ve perşembe günü dinlenme molası olabilir inşallah daha da dogulayacak ve 27 28 o yağışları sogumanin etkisiyle kar olarak alabileceğiz.
(02-25-2018, 12:36 PM)Kartutkunu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey selamlar Kartutkunu Selam, Malatya bahsettiğimiz siklona göre oldukça güneyde kalacak. Siklonun etkileyeceği sınır; Sivas,Erzincan,Erzurum hattı boyunca ilerliyor. Siklonun Soğuk merkezi çok kuzeyde. (02-25-2018, 01:34 PM)Nuray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok şükür ...sayfayı buldum.. Nuray hanım hoşgeldiniz. Dileklerinize katılıyorum..inşaallah (02-25-2018, 01:37 PM)Arazburak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam Ecmwf diyagram ort eksi 10.7 ye kadar çekti sistem eğer bu şartlarda en fazla 50 km daha dogulasin buralar bayram yeri zaten karayelin etkisi olacağı için çarşamba perşembe mgm kar yağışını empoze etmiş bu durum da öğrenci arkadaşlar için çarşamba ve perşembe günü dinlenme molası olabilir inşallah daha da dogulayacak ve 27 28 o yağışları sogumanin etkisiyle kar olarak alabileceğiz. muhtemelen -11,5 degeri girecek. Değerler muhteşem, ama süresi çok kısa.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 59 Ziyaretçi |

tekrar güzel ve bilgilendirici yorumlarınız için çok teşekkürler...