| |
Sistemin ucunun ucu bile neler yapiyor, 28-1 mart hizli bir sistem olacak trakya ve bati karadeniz istanbula gore 1 tik daha sansli gordum guncellemeye gore sabhata gfs iyi cikti. 1 gunluk guze seyler gorebiliriz
Sicakliklar -4 -5 e kadar inabilir. Buzlanmadan dolayi tatil olabilir persembe gunu.
Şuan Çekmeköyde yağan yağmur saf su değil. Cam düşen yağmur damlaları arasında kar olduğu belli oluyor. Sıcaklık bir tık daha düşük olsa kar yaparmış
Ecmf ve ecmf kontrol efsane boyutunda birisi 40 cm birisi 30 cm e yakin kar gosteriyo.
Nihayet işte bu demek istiyorum
ve sormak istiyorum, durumun daha da lehimize gitme daha da iyi senaryolarla karşılaşma ihtimalimiz var mı? Serkan Bey süre açısından zor cevabınız var ama yine de miktar, birikim faktorleri acisindan sormak istedim?
Soğuk Avrupa'ya iniyor. Ancak KAR Örtüyü atacağı yer olarak trakya ve balkanları seçiyor.
ECMWF Son güncellemesine göre; trakya'da 1 metre kar birikimi olacak alanlar bir hayli fazla ortalama 60-70 cm İstanbul'un batısına 10-15 cm kadar doğusuna ise 5-10 cm kadar değer vermiş.
(02-25-2018, 11:24 AM)Primavera Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nihayet işte bu demek istiyorum Merhaba, Genel görüntü değişmeyecek. Batıda daha fazla doğuda daha az. Az, biraz daha çoğalır mı? elbette bu mümkün.
Serkan abi 40 cm yeter. Insallah hayirlisiyla olur. Yer seviyesi perdembe sabahi -6 lara kadar inicek gibi suanda % 95 tatil derim ben.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| mehmet karsever, 16 Ziyaretçi |

ve sormak istiyorum, durumun daha da lehimize gitme daha da iyi senaryolarla karşılaşma ihtimalimiz var mı? Serkan Bey süre açısından zor cevabınız var ama yine de miktar, birikim faktorleri acisindan sormak istedim?