Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Eğer sıcak havalardan keyif alan varsa istasyonun sıcaklık kısmını 45 dereceye sabitliyim nemide %100 yapıyım. Akşama kadar baksınlar.  düello
SUDAN ADAM

(Son Düzenleme: 02-07-2019, 02:28 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Bir forum üyesi arkanızdan konuşuyorlar diyerek bir ö.m attı bana.
Arkamızdan sağda solda konuşan adiler varmış.
Delikanlı insan böyle davranmaz davranmamalı.
Eğer delikanlı olsan hakaret ettiğin insanların forumuna gelip laf taşımaz, arkalarından konuşmazsın.

Şu anda bildiğini(zi) sandıklarınızın %90 nını benden öğrendin(iz)

Bize acayip derecede hayranlık duyduğunu(zu) biliyorum.
Ben sizlere çok şeyler öğrettim orada, ama insan önce insan olacak.
Delikanlı olacak.

Sende o insanlık ne gezer.
Adilik kolayınıza geliyor sizin. en iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Buradaki konuları anında, aynen hiç gecikmeden malum siteye taşımışlar, ve şimdi alaylı bir şekilde yine burayı konuşuyorlar, burada iyi niyet varmı ?sizce?

(Son Düzenleme: 02-07-2019, 02:41 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

Para akışı durdu ya ondandır karın ağrıları gülün geçin bu kadar kasmasınlar ya. Diğer konulardan aldıkları reklam paraları doyurmamış mı gözlerini. İnsan oğlu işte aza kanaat etmeyi bilmiyor. Boş işler bunlar kasmasınlar boşuna o konunun devri kapandı. Gidip metro inşaatı falan takip etsin onlar. Herkes kendi işine...
SUDAN ADAM

resim

Diyagram ayın 13 ünden sonra soğuk cephedesiniz diyor bu iyiye işaret..

(02-07-2019, 02:45 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yazıyı bana mı yazdınız Serkan bey anlamdım?

Ersel hocam size değil mesaj. Malum forumla ilgili. Orada sisçi bir arkadaş var. Burayı okuyup okuyup fake hesaplarla oraya malzeme taşıyor. Bu sözler ona o kendini biliyor.
SUDAN ADAM

(Son Düzenleme: 02-07-2019, 03:28 PM, Düzenleyen: ersel candan.)

(02-07-2019, 02:50 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersel hocam size değil mesaj. Malum forumla ilgili. Orada sisçi bir arkadaş var. Burayı okuyup okuyup fake hesaplarla oraya malzeme taşıyor. Bu sözler ona o kendini biliyor.

arada mesajlar sillinince karışıklık olmuş, arkadaşlar daha önce de yazdım o sitenin sahibinden tutun müritlerine hepsi kar düşmanı bırakın ne yazarsa yazsınlar köpekler istediği kadar havlasın, gülüp geçin kaale almayınız
  Beğenenler:
  • allergy, Fevzi

Bakın, yine ayni şey. Başkalarını mutsuz etmek için var güçle çabalamak. Şuna harcadığınız enerjiyi insan olmaya, kendinizi geliştirmeye, daha fazla okuyup daha fazla öğrenip daha fazla yorumlamaya harcasaydınız olmaz miydi? Malum siteye takip ettiğim bir kaç proje ile ilgili gelişmeleri takip etmek için giriyordum ama o kadar seviyesiz, kalitesiz ki hiçbir sebeple gir(e)mez oldum. Değil yorum yazmak, yazılanları bile okumak ne mümkün!

En kısa zamanda tekrar pozitif enerjimize dönelim ve önümüzdeki sistemlerin heyecanını hissedelim istiyorum. Ayrıca rica ediyorum, ne sebeple olursa olsun malum siteye girip onların reytinglerini artırmayalım. Bırakalım kendi pisliklerinde boğulsunlar(insan olanları tenzih ederim).

(02-07-2019, 03:33 PM)Xoone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En kısa zamanda tekrar pozitif enerjimize dönelim ve önümüzdeki sistemlerin heyecanını hissedelim istiyorum

resim

thumbsup

Bu haysiyet yoksunları kar sevgimizle ve duydularımız ile alsy ediyor! kar sevilirmi bunlar deli falan heralde diye düşünen kötü niyetli zatlar. hiç bir bilimsel dayanakları yok ve azcık sistemler kötü sinyal versin hemem damlıyor bu terbiyesizler. ama onlara burada geçit yok onlara buradan ekmek yok bilsinle! biz kar yağsa yağmasa gene üstadları bırakmayız ve ümitsizlik bizim bu forumda yoktur bu bilip öyle davransınlar yoksa, boşa kürek çekmiş olurlar. bizim sevdamız kar ve kar sevmeyenlerin burada yeri var ne onlara pirim verecek biri.

Konuyu Okuyanlar:
ARZU, 23 Ziyaretçi