Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

İstanbul diyagramdaki beklenen ve özlenen - değerlere takılıp kalıyo hala umudum var demek istiyorum ve hayırlısını diliyorum
  Beğenenler:
  • snowserkan

(02-07-2019, 11:11 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şubat 15 sonrası her şeye gebe,

Desen değişiyor. Batı için sadece uygun sinoptik gerekiyor.
20-24 Şubat tarihlerini yabana atmayın.

Bir Dost dillendirdi ve bende destekliyorum. thumbsup
Gerekli görürsem konuda açarım zaten.

Eyvallah üstadım.  thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, kardelisi, snowserkan

Arkadaşlar ne hikmetse modeller, veriler gayet güzel sistem gösterdiğinde ve bizde bunu sizlere haber verdiğimizde yorumlarımızı okuyup, ortada olmayanlar, haberlerimize beğeni yapmayan bir güruh varki,benim kendilerini bildiğim gibi, onlarda kendilerini iyi bilirler, maalesefki modeller bozulur bozulmaz anında piyasaya çıkıp, körler, sağırlar birbirini ağırlar misali hemen olumsuz, umutsuz, verisiz, desteksiz yorumlarıyla ortaya lapin gibi atlayıp, birbirlerine beğeni yaparak buradaki diğer KAR hasreti çeken insanların morallerini bozmaya ve bizlerin tahminlerini baltalamaya çalışmasına, ayrıca kendileri herşeyi çok iyi biliyormuşcasına, bizlere neyi yapıp, neyi yapmayacağımızı söyleyip, bizlere ayar vermeye çalışmayı adet haline getirmiş arkadaşlara birkez daha buradan sesleniyorum, bu tutumunuzu gözden geçirerek biran evvel bu söylemlerinizden vazgeçmenizi, ayrımcılık yapmayı bırakıp,söylemek istediklerinizi verilerle, görsellerle ortaya koyararak tahminlerde bulunarak buranın daha anlaşılır, konuların insanca paylaşıldığı, hepberaber, sıkıntısız, birarada çözümü mümkünve saygın bir forum olmasına yardımcı olmuş olursunuz, aksi takdirde, bu tutumların devamı halinde, burayıda malum foruma çevirmekten başka birşeye yaramayacağını söylemek abeste iştigal olmayacaktır...Saygılar.

Eminbey sen davanda samimi ol gerisi ALLAH cellacelaluhu ona ait
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, sahinok, snowserkan

Modeller kar ve soğuk gösterirken konuşmayan, modeller bozduğunda konuşma cesareti sergileyen kim olursa olsun yasaklayacağımı bilsinler isterim.

Uzun vadede model soğuk ve kar gösteriyor iken ve sen modele rağmen el ile tutulur negatif argümana sahipsen " model soğuk veriyor ancak şundan dolayı bu tahmin gerçekleşmeyecek." yada tam tersi durumda "Şundan dolayı böyle olacak" diyebiliyorsan senin başımızın üzerinde yerin olur.

Bu davranış samimi bir davranış olur.

Ama model ve diyagramlar soğuk veriyor, kar ihtimalini yüksek tutuyorken sen susuyor isen, bu ihtiyattan öteye samimiyetsiz bir davranış oluyor.

Model soğuk veriyorken susan, model bozduğunda da sussun.

Aksi veya destekleyici argümanı olan her iki durumda da konuşsun.

Yoksa yasaklayacağım haberiniz olsun.

Baştan uyarıyorum sonra neden böyle demesin kimse.

(02-07-2019, 11:51 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ne hikmetse modeller, veriler gayet güzel sistem gösterdiğinde ve bizde bunu sizlere haber verdiğimizde yorumlarımızı okuyup, ortada olmayanlar, haberlerimize beğeni yapmayan bir güruh varki,benim kendilerini bildiğim gibi, onlarda kendilerini iyi bilirler, maalesefki modeller bozulur bozulmaz anında piyasaya çıkıp, körler, sağırlar birbirini ağırlar misali hemen olumsuz, umutsuz, verisiz, desteksiz yorumlarıyla ortaya lapin gibi atlayıp, birbirlerine beğeni yaparak buradaki diğer KAR hasreti çeken insanların morallerini bozmaya ve bizlerin tahminlerini baltalamaya çalışmasına, ayrıca kendileri herşeyi çok iyi biliyormuşcasına, bizlere neyi yapıp, neyi yapmayacağımızı söyleyip, bizlere ayar vermeye çalışmayı adet haline getirmiş arkadaşlara birkez daha buradan sesleniyorum, bu tutumunuzu gözden geçirerek biran evvel bu söylemlerinizden vazgeçmenizi, ayrımcılık yapmayı bırakıp,söylemek istediklerinizi verilerle, görsellerle ortaya koyararak tahminlerde bulunarak buranın daha anlaşılır, konuların insanca paylaşıldığı, hepberaber, sıkıntısız, birarada çözümü mümkünve saygın bir forum olmasına yardımcı olmuş olursunuz, aksi takdirde, bu tutumların devamı halinde, burayıda malum foruma çevirmekten başka birşeye yaramayacağını söylemek abeste iştigal olmayacaktır...Saygılar.

Emin kardeşim ağzına sağlık, bende söylemekten yoruldum artık çok doğru tesbitlerde bulunmuşsunuz eksik olmayın İnşaAllah, 

Sistem gelir veya gelmez ben olayın bu yönünde değilim burada maksadımız olabilecek olumlu senaryoları paylaşmak
olumsuz senaryoları dillendirmek çok kolay, sistem eridi veya Kar yağmayacak demenin burada kime faydası var
kaldıki diğer tarafta Serkan Usta farklı bir forum açılmışken ve burada atış serbest de demişken bulunduğumuz forumda
''Kar Sevdalıları'' başlığı altında olumsuz yorumları duymak zaten senaryoların negatife döndüğünde herkesin gözlemlediği gibi
bizimde moralimiz bozuluyor ve neşemiz kaçıyor.

Buradan herkese tekrar söylüyorum.
Kimse bundan sonra mesajım neden başka foruma taşındı veya silindi demesin.
Bundan sonra Forum dışı KAR sevdalılarını olumsuza iten yorumlara sorulara bu forumda cevap verilmeyecektir.
Tüm site üyelerine ve Üstadlarıma Arz ederim...

(Son Düzenleme: 02-07-2019, 12:56 PM, Düzenleyen: Snowtime.)

Bu tarz arkadaşlarda gördüğüm en önemli sorun şu;
Zaten kötü niyetli olanları bir kenara bırakıyorum.Bu konuda çok doluyum ama susuyorum.Kar düşmanlığını hiçbir zaman anlamadım? Arkadaş zaten doğru düzgün kar aldığımız 1-2 ay vakit var sen buna nasıl düşman olursun.Bu coğrafya zaten neredeyse 4 ayı aşırı sıcaklar 5 ayı ılık havalar geri kalanda da soğuk olursa soğuk zamanlar geçiriyor.Ama kafadan 8 ayı garanti ılık ve sıcak geçiyor.Nedir derdiniz birader 2 gün kar yağıcak neden muhalefetsiniz?

Bu kadar çok sıcak seviyorsanız ter içinde 38 derece sıcakta işe gidip geliceksiniz zaten yazın gideceksiniz.
He bu arada o sıcaklarda klimayı köklediğinize de eminim o da ayrı konu...
Gelelim asıl meseleye.Diğer forumların hali zaten içler acısı.Lakin isteyen üstüne alınsın onlar kim olduğunu biliyor.Bir kesim arkadaş kar sevdalısı da olsa negatif bir durum olduğunda kendi içlerinde ki üzüntüyü ve negatifliği boşaltmak için yazmaya başlıyorlar.Yok bu saatten sonra yağmaz yok diyagram iyi değil...Birader burada ki herkes iyi kötü modelleri takip ediyor bizde görüyoruz ama bişey yazmıyoruz.Neden bu forumun özelliği iyi sinerji üzerine kurulmuş olması...He zaten çok negatif durum olduģunda üstadlarımız "Arkadaşlar üzgünüz durum terse döndü malesef kar yağmayacak" diyorlar.

Lütfen şurda az vaktimiz kalmışken kötü veya negatif hislerinizi buraya yansıtmayın.Çünkü bu birinin morali bozukken diģer arkadaşına dert yanıp yanıp içini boşaltıp rahatlayarak diğer tarafın negatif elektrikle yüklenmesi gibi oluyor.

Herkese hayırlı ve herşeyin başı olan sağlıklı günler dilerim.
Kar Mutluluktur 

İyi niyetli düşünüyorum, zaten uyarım da o nedenle yumuşak olmuştu. Kar yagmayacak diye duyulan üzüntü ve karamsarlık cümlelere dökülüyor. Lakin böyle düşünüyor olsanız bile buraya yazmanız yanlış. Anlatmak istediğim buydu, içinizdeki üzüntüyü neden başkalarını üzmek için dışa vuruyorsunuz? Maalesef günümüzdeki sosyolojik sıkıntılardan biri de bu: mutluluğu gizli tutup karamsarlığı bağıra çağıra anlatmak! Başkaları da ah vah etse mutlu olan insanlar olduk. Bu yüzden de iyi bir yere gitmiyoruz, gidemiyoruz.

Ben de diğer yöneticilerin belirttiği üzere benzer durumda yumuşak davranmayacağım. Ayrıca sürekli olarak site takipte olduğundan yazınız birkaç dakikadan fazla sayfada kalmayacaktır. Lakin verilerle, grafiklerle, bilimsel yorumlarla gelecek olan her türlü olumlu-olumsuz yoruma açığız. Hatta hep böyle yazılarla gelin istiyoruz.

İnsanoğlu ne tuhaf değil mi? “Kar sevdalıları” başlığında utanmasalar “güzel günler göreceğiz güneşli,lodoslu,sıcak,ılık.......vs günler” diye ritim tutturacak insanlar var.. içimizdeki İrlandalılarSmile bir önerim olacak, acaba psikolojik hezeyanlar içinde debelenip kar başlığında karsızlık özlemi çekmektense lodos severler, güneş tutkunları, 35 derecede keyif gibi olası başlıklar altında bir forum da kendileri açsa da bizi rahat mi biraksalar acaba? Ya da bir grup “kar sever” olduğunu iddia eden “realist” arkadas, icinde bulundukları depresif ruh halini ciddiye mi alsa? (Kendi iyilikleri icin)

Arkadaşlar,ALLAH'ın izniyle bu sıkıntılı günler geride kalacak, dünden beridir yine sistemi nereye koyacağını şaşıran ve soğuklarını bir kırpıp bir arttıran, gelgitlerle ilerleyen süreç yine bizden yana evrilmeye başlamıştır. Evet beklediğimiz bir ayortası sistemi varki oda 13- 14 ünden itibaren ülkemizi etkilemeye hazırlanıyor, ALLAH'ın izniyle şubat ayı boş geçmeyecek. Sizler yeterki içinizdeki sinerjiyi tüketmeyin, şimdiye kadar tüm veriler karışık bir tutum sergileselerde artık hepsi birbir hizaya geliyor, geleceklerde.... thumbsup  thumbsup    http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-180.png?6     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-192.png?6     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-216.png?6     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-300.png?6     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-312.png?6      http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-360.png?6

Konuyu Okuyanlar:
Snow Gökhan, 49 Ziyaretçi