Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Beklentiyi çok düsük tutmakta fayda var...modeller Şubat 17'e kadar bisey olmayacağında maalesef hemfikir...sonrasında da sınırlı zaman kalıyor cemreler düşücek...
Serkan abi hepimiz çok istiyoruz çoğu zaman duygusal davranıyoruz ama gözüken köyde klavuz istemiyor.
  Beğenenler:
  • SnowNow!

Görünen veya görünmeyen bir şey yok şu anda.
14 Şubat ve devamı dedik biraz beklemesini bileceğiz

(02-01-2019, 08:36 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar adamlari  boyle bir gucu olsa kendilerine karakisi getirip ulkelerini felc ederler mi salak mi bunlar , atmosferin kontrolu hicbir insan veya kurumda degildir iciniz rahat olsun

Ersel Hocam duyduğuma göre Trump da kar ve soguk sevdalısıymış, göreve geldiğinden beri yaşadıkları kışlar ortada. Hatta snowserkan’ı İngilizceye çeviren danışmanı varmış, öyle duydum Big Grin
 Şaka bi yana ben de aynen katılıyorum yazdıklarına.
  Beğenenler:
  • ersel candan, Hasan_iSTANBUL, kaptankral4

Dogrudur kardes haklısın
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Site bakımdaydı sanırım, birkaç saat erişim yoktu. Site yönetimi artık altyapıyı eksiksiz halletsinler, şurada kaldı 10-12 gün. Sonra burası panayır yeri olacakken çökmesin sistem Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, ersel candan, Hasan_iSTANBUL

Sabahtan beridir kahvaltı hazır bekliyo, siz hala gelmediniz...ne biçim KARSEVERsiniz yav? çaylar ve sıcacık börek buz gibi oldu... kaldırıyorum sofrayı valla bidaha bulamayacaksınız, şansınıza küsün... Dash Spiteful Smile      
resim

(02-02-2019, 05:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabahtan beridir kahvaltı hazır bekliyo, siz hala gelmediniz...ne biçim KARSEVERsiniz yav? çaylar ve sıcacık börek buz gibi oldu... kaldırıyorum sofrayı valla bidaha bulamayacaksınız, şansınıza küsün... Dash Spiteful Smile      
resim

Emin abi ,

Nasıl bir yerde evin var öyle kara saplandık kaldık dağ başında  Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, Emreitsa, KardanadamEmin

Hayrola Emin Bey,
Bu neyin neşesi ?.. Dışarısı 15 derece.. Sinirden dişlerimi sıkıyorum..
Vallahi, iyiniyetiniz ve bitmeyen olumlu (pozitif) enerjinize hayranım..
Kızıyorum, sonra da iyi ki varsınız diyorum..
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

Dükkan sahibi olarak --arada anormal müşteri de olsa _ki eminim onlar da bir elin parmakları kadar değildir_ -- hem gelen müşterilerle olan samimiyeti,hem de esnaf oluşunun özgüveniyle müşterilere olan güleryüzlü ve sevimli oluşunu onlara nasıl yansıtıyorsa bir esnaf olarak; buradaki güleryüzlü insanlara da öyle yansıtır. Yeter ki birlik beraberliğimiz ve sadece bir mevsime özgü olan KAR sevdamız yıllarca sürsün.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(02-02-2019, 05:15 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-02-2019, 05:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabahtan beridir kahvaltı hazır bekliyo, siz hala gelmediniz...ne biçim KARSEVERsiniz yav? çaylar ve sıcacık börek buz gibi oldu... kaldırıyorum sofrayı valla bidaha bulamayacaksınız, şansınıza küsün... Dash Spiteful Smile      
resim

Emin abi ,

Nasıl bir yerde evin var öyle kara saplandık kaldık dağ başında  Smile
Maltepede işyerim var, oranın önü Smile Spiteful  şaka biryana, böyle biryerde kahvaltı en büyük hayalim, kısmetse olur inşaALLAH.. Smile thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
fenerli, Ftherdem, 61 Ziyaretçi