Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gfs Europe soğukları Avrupaya indirdi diye sıkıntı etmeyin , şimdi Gfs Paralel güncelleniyor eminim burda da bize üstümüze gelen bir soğuk dalgası olacaktır, vade uzun daha çok takla atar bu modeller, şuan değilde sonucu güzel olsun yeter ki..

Panik yapmayın arkadaşlar az sabırlı olun, o modeller ilerki güncellemelerde düzelir. Zaten paralel GFS kaldığı yerden devam diyor... thumbsup 
resim

Eğer ki model soğukları her güncellemede farklı bir yerlere yolluyor ise ilk yapacağınız iş diyagramlardan kontrol sağlamak olmalı.

Zaten öğle güncellemesindeki Ana senaryo sıcak senaryo çıkmış.

https://www.meteociel.fr/cartes_obs/gens...6792452834

Panik yapmaya gerek yok, diyagramlar halen sistem bizde diyor, sistem gelene değin butür dalgalanmalar olacak, lütfen paniğe gerek yok, sakince süreci bekleyiniz... thumbsup     
resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, kar tutgunu, Serko, Snowsedat

Eminbey gecen seneden kaalma panik atak devam ediyor?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

GFS benim hoşuma gitti bu modelin sonu efsaneye gider size söyleyeyim yeterki izlanda önümüze çıkmasın
resim

(01-30-2019, 03:19 PM)Kar aslani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eminbey gecen seneden kaalma panik atak devam ediyor?

Smile Smile Smile
  Beğenenler:
  • kral

Bakalım nao ao nasıl gelecek bugün bu sene modeller fırıldak hele de şu amerikadaki soğuklar modelleri altüst etti neyse ki modelleri iplemiyorum sonuçta az çok olacaklar belli 8 inden sonra soğuk ve kar geliyor inşallah.

(01-30-2019, 03:08 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer ki model soğukları her güncellemede farklı bir yerlere yolluyor ise ilk yapacağınız iş diyagramlardan kontrol sağlamak olmalı.

Zaten öğle güncellemesindeki Ana senaryo sıcak senaryo çıkmış.

https://www.meteociel.fr/cartes_obs/gens...6792452834

Kesinlikle en dogru yaklasim senaryolarin cogu nereye meyletmis , kac senoryo destekliyor ortalama ne diyor buradan cikarim yapabilrsiniz, tbii tersinde en soguk senaryo bize veriyorsa buna da temkinli yaklasmaliyiz atese baslamamaliyiz

resim
Amerika pastanın büyük dilimini kendi yedi. Küçüğünü de bize postalamış . Ama ben inanıyorum şubat , olmadı en kötü Mart’ın ilk 15 günü etkili bir sistemle kapatacaz.
  Beğenenler:
  • gececi, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
aoy, hacimuratt, mehmet karsever, 17 Ziyaretçi