Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-29-2019, 09:37 PM)UzzMaNN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar haddinden fazla rica edeceğim,
nazarlara kaptırmayalım modelleri,
tü kaka deyip geçelim,
çok da şaapmayalım,
beğenmemiş gibi davranalım  zevkk

Aman efendim boşverin bize buranın sinerjisi yeter nazarları bozmaya..Zaten senenin kaç günü kar alıyoruz veya böyle kuvvetli ve efsane olmaya aday sistem emareleri görüyoruz.
Boşverin anın tadını çıkartın.Kem gözlüler hemen def ediliyor zaten az önce olduğu gibi..Yaşayalim coşkuyu heyecanı.Ver coşkuyu kolonlar inlesinSmile
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 01-29-2019, 11:37 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-29-2019, 11:13 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Amma yüzsüz çıktın sen ya.
Biraz delikanlı ol ve bir daha gelme

Serkan dostum gerekeni yapmış, zaten cevap vermeyecektim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, caner, gececi, Keremburada, Reis, Snowsedat, snowserkan

Diyagramlar ve endeksler tek kelimeyle süper görünüyor. Ayın 10 undan sonra şubat ayına yakışır görüntüler bekliyoruz. Sanıyorum Sibirya termik yüksek basıncı hakimiyetini ilan etmeye hazırlanıyor. Yağışlarla ilgili durumlar şimdilik takipte kalınmalı, rüzgar kuvveti ve yönümlemesi yine sistemin blokaj oluşmasına bağlı yıldız ve karayel yönlerinden fırtına şeklinde uzun soluklu, etki alanı yüksek olacağını düşünüyorum. Yinede vade uzun ve takibi gerekiyor. DİYAGRAMLAR ATEŞ EDİYOR. ates ates
resim

resim

Çok şükür sistem gelecek inşallah durgun hava sonrası hasretiz kar yağışına diyagramlar kendine geliyor hep beraber takipe devam abilerim Smile
resim

Eğitimli ve deneyimli liderlerden kurulu bilgiye aç gelişimi amaç edinmiş uyelerin oluşturduğu bu güzide forumumuzda kargaşadan cehaletten terbiyesizlik ve eğitimsizlik ten oluşmuş diğer ölü forum üyelerini ait oldugu bataklığa geri dönmeye kibarca davet ediyorum..

Arkadaşlar beğeni hususunda geçende paylaştığım durumu tekrar yenileme ihtiyaci hissediyorum.

Sizde görüyorsunuz ki aramızda troller gereksiz insanlar turemeye başladı bu beğeniler için kimseden ücret talep etmiyoruz birtane 40_50 beğenisi olan bir yorum görmedim daha lütfen sizden rica ediyorum bu siteye destek olan yorumlarıyla renk katan her arkadaşımızın beğeni oranını çoğaltalım ki gerekli gereksiz kişileri ayırd etmiş olalım.

Şimdiden vermiş olduğunuz ilgiye desteğe site Moderatörü ve görevli diğer arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum iyiki varsınız dostlar..

Gfs daha 7 Şubattaki ve 10 Şubattaki orta derecedeki stratosfer ısınmalarını düzene koyamamışken. 14 şubat ve sonrasına olumlu yönde yansıyacak klas haraketler var. 
resim
Bu durumu daha ana çıktıda çalıştıramaz. Çünkü ısınmanın etkisi için de zaman gerekir. Sonuçta bu bir süreç ve bu görüntünün alt katman verilerine yansıdığını gördüğümüzde eminim çok olumlu bir atmosfer oluşacak bu forumda. Smile

Kar taneleri ne güzel anlatıyor, birbirlerine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu.

Selamün Aleykum, hayırlı sabahlar, hayırlı işleriniz olsun. Güne güzel haberle başlamak her KARSEVER in hakkıdır. Bizde bu haberleri vermekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Arkadaşlar ilk süper haberim süper bir Stratosfer ısınması görülüyor, ayrıca GFS de dönüşüm başlamıştır, haliyle uykusuz gecelere doğru adım adım yaklaştığımızı söylemeliyim. Ayın 6-7 sinden sonra snoptikler bizden yana olarak soğuk döneme giriş yapmaya başlıyoruz. Gayet güzel günler umudunu hiç kaybetmemiş ve kaybetmeyen üyeler için geliyor, yakında buralar meşalelerle aydınlanacak. KIŞ Nisan sonuna kadar kolay kolay bitmez, bu tezimi tüm platformlarda sıklıkla dile getirmişimdir. Bana bu konuda katılmayanlar olmuşsada onlarda birçok kez bu konudaki haklılığıma şahit olmuşlardır. Bu bir ego meselesi olarak asla görülmemeli, sadece atmosfer kaotik bir yapıya sahiptir, değişgendir, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Anlatmak istediğim şuki daha Ocak ayı bitmemişken KIŞ bitirmeyi, umutsuzluğu sıksık dile getirmeyi adet haline getirmiş olan arkadaşlaradır serzenişim. Neyse anlıyan anlamıştır zaten. Kısacası güzel bir Şubat ayı bizleri bekliyor. Saygılar. Smile thumbsup
resim

resim

resim

resim

Aleykum Selam, sizede hayırlı sabahlar hayırlı işler olsun Emin kardeşim, güne güzel haberlerle başladık umarım dediğiniz gibi diğer güncellemelerde sinoptik değişmeden aynı şekilde gelmeye devam eder artık gol haberi duymayı çok özledik, saygı sevgi bizden olsun eksik olmayın insaAllah...
  Beğenenler:
  • gececi, KardanadamEmin, Snowsedat, Soğuksu

Konuyu Okuyanlar:
GODZİLLA, 28 Ziyaretçi