Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

sabrın sonu selamettir eminimki bu kış en az 1 büyük sistem alacağız dua edelimki abilerim beyaz rahmeti görelim.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Serkan beye sonsuz saygım var ancak kendisi yaklaşık 2 yıldır istanbul için kar yağışını malesef isabetli şekilde tahmin edemiyor üzülerek bunu söylemek zorundayım.
Ay sonu için bekledikleri sistem belli ki hiç gelmeyecek bu sessizliğin başka sebebi yok diye düşünüyorum.

Herkese İyi Akşamlar Dilerim.

(01-22-2019, 10:09 PM)Snowsht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan beye sonsuz saygım var ancak kendisi yaklaşık 2 yıldır istanbul için kar yağışını malesef isabetli şekilde tahmin edemiyor üzülerek bunu söylemek zorundayım.
Ay sonu için bekledikleri sistem belli ki hiç gelmeyecek bu sessizliğin başka sebebi yok diye düşünüyorum.

Foruma çok büyük katkınız oldu. 
Tahmininiz nedir? 
Paylaşırsanız hep birlikte bilgilenelim.
  Beğenenler:
  • HIRDAVATÇI, UzzMaNN

(01-22-2019, 10:15 PM)Mehmet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-22-2019, 10:09 PM)Snowsht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan beye sonsuz saygım var ancak kendisi yaklaşık 2 yıldır istanbul için kar yağışını malesef isabetli şekilde tahmin edemiyor üzülerek bunu söylemek zorundayım.

Tahmininiz nedir? 

Mehmet Bey,

Katkım olması için tahmin yapma şartı mı aranıyor. Benim tahmin yapma şansım sıfır çünkü hiç bilgim yok sadece yazılanları yıllardır okuyorum ilk defa yazmak istedim.

(01-22-2019, 10:22 PM)Snowsht Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-22-2019, 10:15 PM)Mehmet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Tahmininiz nedir? 

Mehmet Bey,

Katkım olması için tahmin yapma şartı mı aranıyor. Benim tahmin yapma şansım sıfır çünkü hiç bilgim yok sadece yazılanları yıllardır okuyorum ilk defa yazmak istedim.

Katkı sağlamak için tahmin yapmanıza gerek yok ilgili konu başlıklarına yorum yazabilirsiniz veya yapılan tahminler üzerinden soru sorabilirsiniz.

Son tahminler ne yönde? Var mı bir değisiklik?
Haftasonu Bolu'ya gidicem bari orada kar görsek

Arkadaşlar şunu göz ardı etmeyelim lütfen Serkan abi veya diğer tahminci arkadaşlar görmediği bir şeyi buraya yazmıyor, sistemler gözükmeden önce Serkan abi söylüyor ve sistem sonra modellerde beliriyor, basınç konumlanmalarını bizler ayarlamıyoruz, geçen senede bu böyleydi, bu senede görüyorsunuz sistem kuvvetli gelirken 3 5 gün kala güçü gidiyor, burada bence yapılması gereken hep birlikte sistemlerin neden bu şekilde güç kaybettiğini araştırmak hem öğrenmek hem bilgiyi paylaşmak, bizlerde çok istiyoruz metre metre kar yağsın, sonuçta burada büyük emek var insanlar işinden gücünden vakit ayırıp tahmin yapıyorlar, bunu göz ardı etmeyelim lütfen.

Serkan bey zorla kimseyi bu siteye davet etmiyor beğenmiyen takip etmez olur biter daha ay sonu gekmeden sitem gelmiyecek demek çok mantıksız he bir şey biliyorsanız izah edin neden gelmiyeceğini bizde bilelim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 01-22-2019, 10:36 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Doğru söylüyor. 

2 yıldır İstanbulumuza kar yağmıyor çünkü.
Tahminini yaptığımız sistemler geliyor. 
Ancak ya sınırda bir sistem oluyor yada çok AZ, tatmin etmeyen cinsten Kar alıyoruz.

Karın yağmamasına sebep olan ben değilim tabiki. 
Ben bu olasılığın tahminini yapıyorum sadece. 

İnsanlar karın yağmasına, güzel bir kar örtüsüne hasretler
Bundan dolayı bu hasret, bazen bu tip yorumlara da neden olmaktadır.

Bende sizler gibi belkide daha fazla bu hasreti yaşayanlardanım. 
Bazen objektif olamayabiliyorum.

Ama görmediğim bir şey içinde insanları hiç kandırmadım bu zamana kadar ve bundan sonrada bu böyle olmaya devam edecek. 

Ay sonu gelmesini beklediğimiz bir sistem var ve zaman oldukça daraldı. 
Modeller beklediğimiz sistemi henüz göstermediler. 

Bu arada mesajı yazan sevgili kardeşim. 
Neden farklı bir üyelik alarak bu mesajı yazıyorsun. 
Neden diğer üyeliğinizden yazmadınız

Ben bu durumda art niyet ararım

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor http://www.hurriyet.com.tr/gundem/meteor...r-41091247

Konuyu Okuyanlar:
Snow Gökhan, 48 Ziyaretçi