Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan bey ve Emin beyin gelicek dedigi sistemler geldimi geldi ama kar miktarlari tuttu ama tutmadi sonucta kar yagisini onlar yapmiyor ama sistem olarak birsey gorup gelicek dedilermide mutlaka geliyor ben birkac yildir kendilerini takip ediyorum mgm nin tahminlerini ben onlarin gerisine atiyorum serkan bey emin bey ve adini sayamadigim birkac tahminci arkadaslarin soylediklerine ben itibar ediyor ve kendilerini paylasimlari icin tebrik ediyorum ay sonu sisteminnden umudumu kesmiyorum ve gelmesini bekliyorum
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

Emin beyin SİBİRYA EKSPRESİ Serkan beyin BÜYÜK BEYAZ BALİNASI bu sene gelecek unutmayalimki Istanbul ve cevresinin kışı 21 aralik - 21 mart arasi oluyor buda demektir ki daha kışın 1 ayi gecti daha 2 ayi var daha neler olur neler artik hayirlisi bekleyecegiz en sert kislarda bile kar soguk istanbulda hep ocak subat aylarinda olmustur 87 kisi martta oldu bu sene yine niye olmasin

(Son Düzenleme: 01-21-2019, 08:04 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs akşam güncellemesi 

Ocak sonu ve şubat başı için ilk kıpırtılar
Güncellemeleri takipte yarar var
resim

Yıllardır sanal alemde tahmin işindeyim 11 senedir bu alemdeyim cnntürkte tanıdığım bir ariftarifi bilirim bir de Serkan beyi o kadar benzerlikleri var ki anlatamam bunlar süperlig klasmanında Semih de var gerisi ptt 1. Lig den amatöre kadar gider. Az sabır dostlar henüz film başlamadı
  Beğenenler:
  • bokers36, Captmehmet, snowserkan

Hayat risktir tahmin de risktir o halde tahmin hayattır. Ariftarif tahmincidir serkan bey de tahmincidir o halde ariftarif Serkan beydir. Mesajımı lütfen silmeyin.
  Beğenenler:
  • bokers36, kralsef, Snowsedat, snowserkan

Evet arkadaşlar..istatistiksel olarak kışın en karlı dönemine girmiş bulunuyoruz. Şubat 20’ye kadar önümüzde daha 30 gün var. Sonrasında martın 15’ine kadar ihtimal yarı yarıya azalsa da hala var. Neredeyse 60 gün. Diğer bir değişle kışın sonuna başından daha uzağız. Enseyi hiiiç karartmaya gerek yok.
Bu arada Tarantula Bey kardeşim 792 beğeni alırken sadece 7 mesaj beğenmiş. Özel bir sebebi yoktur herhalde?

Mesaj yazmaktan beğenilere çok dikkat etmiyorum siz demeseniz farkında bile değilim 792 beğeni aldığımın 7 beğeni verdiysem cimriliğinden değil bu konulardaki ihmalkarlığımdandır. Kusura bakmayın arkadaşlar

Ecmf akşam güncellemesi 
Gfs de ecmfde birbirine uymuyor bu nasıl bir model karışıklığı anlamadım
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, HIRDAVATÇI, Poyraz, Salih, snowserkan

Aşağıdaki grafik 2017 Eylül ve günümüze kadar olan minimum ve maksimum sıcaklık grafiği (Bursa-Beşevler). Görüldüğü gibi bu kış geçen kışa göre 4-5 derece daha soğuk geçmekte.
resim

(Son Düzenleme: 01-21-2019, 11:57 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Soğuk var, yağışta güzel ama soğuğun meyvesi Kar eksik kaldı.
Geriye kalan zaman diliminde dillere destan bir sistem aldık mı o işte tamam inşallah,

Konuyu Okuyanlar:
20 Ziyaretçi