| |
(01-18-2019, 11:55 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arka arkaya yeni veriler gelmeye devam ediyooor Kardeşim emeğine sağlık forum adına teşekkür ediyorum paylaşımların için. Benim hiç şüphem yok en kötü 2017 ocak sistemi cepte Usta'nın dediği 1987 kışı olursa tadından yenmez diyorum..
(01-19-2019, 12:16 AM)oktay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şu siyah kütleler gelse neler olurdu acaba görmek isterdim Felaket olurdu... 850hpa da -34 ler İstanbul için kıyılarda bile -25 derece sıcaklık demek, ki böyle bi sisteme nemi,kuzeyli rüzgarları ekleyince hissedilen sıcaklık belki eksi 40-45 olacak. Bu sıcaklık boğazı bile dondurur, ulaşımı tamamen durdurur, bahçeyi sularken hortumdan buzlar akar . Şahsen ben görmek istemezdim, ama tabi ki de şu morları bi görebilsek fena olmaz
Kutuptada 1055-1045 değerler var bir türlü inmiyor soğuklar Amerika'nın tepesinde 1055 gördüm bir ara kazanan amerika oldu
Babavanga yada Nostradamus kehanetine göre Amerika 2019’da felaket boyutunda bir kış geçirecek bazı şehirler haritadan silinecek diyordu acaba bu görüntüye göre doğru çıkıyor olabilir mi?Çok inanmam böyle şeylere ama aklıma geldi geçen gün bir gazetede okumuştum
Edit: Okuduğum gelecekten geldiğini iddia eden birine aitmiş 2030 yılından geldiğini söyleyen Noah’ın ise kırıştırılmış kütüphane kayıtlarından oluşan ‘belgeleri’ var. Noah’ın tahminleri arasında UFO vakalarının çoğalacağı, 2019 yılının Şubat ayında yaşanacak olan bir kar fırtınası nedeniyle ABD’nin bazı şehirlerinin haritadan silineceği gibi söylemleri var. (01-19-2019, 02:01 AM).AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kutuptada 1055-1045 değerler var bir türlü inmiyor soğuklar Amerika'nın tepesinde 1055 gördüm bir ara kazanan amerika oldu |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, 29 Ziyaretçi |