| |
(01-18-2019, 08:01 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey endeksler için düşünceniz nedir nasıl yorumlarsınız ? Ersel bey sadece AO paylaşmışsınız. Bu görüntü 23-26 arası bize lodos gönderir. 27' ocaktan itibaren kuzeyden rüzgarlar almaya başlarız. Sonrasında tekrar negatif gibi görünsede bu %100 değişime açıktır. Ama NAO ne diyor? MJO ne diyor. İskandinav index ne diyor. Hatta Pna ne diyor. Avrupa'ya inecek salınım şu anda bize perdeleme yapıyor. Modellerde önümüzü bundan dolayı göremiyoruz. 23 Ocak gibi o perde aralanacaktır.
Beğenenler:
• Burak1980,
Arkadaşlar biri 2017 senesi ocak ayı o müthiş kar yağışının yaşandığı sene biride 2019 ocak sonu modeli yani beklediğimiz sisteme dair sadece Gfs modellerine yansiyan 2 olasılık paylaşıcam sizlere.
Bu aşağıda paylaştığım 31 ocak 2019 Diagrama yansımış olasiliklardan birinin görüntüsü. Yani 20 olasilikdan bir tanesi. Bu Gfs modeline baktığımızda Ülkemize yaklaşan bir sistem olduğunu görebiliyoruz öyle değilmi.. ![]() ![]() Aşağıda paylaştığım Gfs modeli 30.12.2016 ya ait isteyen girip bakabilir, yani efsane sistemin tam bir hafta öncesi. Burdada Ülkemizin mevsim normalleri icersinde olduğunu gösteren bir model. ![]() ![]() Birde tam bir hafta sonrasi 06.01.2017 sistemine bakalım Gfs modeli bize gerçekte olan hangi çıktıyı sunmus. ![]() ![]() Şimdi iki farklı sistem ve biri yaşanmış biride yaşanacak bir örnek sizlere paylaştım yani iki sistemin özelliklerini birbirine benzettigimden bu paylaşımı yaptim ve son olarak şunu diyorum. Ben bu sistemin bir kaç gün icersinde bize kendini göstereceğini ve 2017 yi aratmayacagina inanıyorum olmazsada bizim yaptığımız sadece bir tahmin. Gerisi mi.! Mevlam neylerse güzel eyler insaAllah. Kalın sağlıcakla.
Beğenenler:
• 3uZgibi, aligungen, Alp 1903, bokers36, Burak1980, Dogu88, Emreitsa,
Modelci ile tahminci arasındaki en büyük fark modelci gördüğünü yorumlar tahminci görünecek olanı modellerden önce görür. Bu da herkesin harcı değildir
Beğenenler:
• bokers36, Burak1980, Dogu88, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Fevzi, Göksel, hakancitak, kardelisi, kuzey1352, mehmet karsever, Reis, Salih, Serko, Snowevren, Snowhits, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, Yavuz sultan selim
Sibirya yb izlandaya set çekme amacında, azorla birleşse fena şeyler bizi bekliyor gibi.. Serkan beyi tebrik etmek istiyorum gerçekten indexlere bakarsak 26sına kadar sistem inmesi zor gözüküyor gibi daha önce yazmıştım 26 ocak - 3şubat arası değişik şeyler olacak gibi patern kendini oturtmaya çalışıyor modeller yalpalıyor sürekli ..
Sonuçta bilgisi belirli seviye olan o tarihleri verebiliyor mesela ben yüzde 60 diyordum ama serkan bey tecrübeli biri daha önceki akışlardan bu işi görüyor bu tecrübesi ile ona göre yüzde 90 kalkıp konu açma cesareti gösteriyor.. İşte bu serkan beyi herkesden sıyırıp zirveye çıkartan olay... Gelmeme ihtimali varmı var tabiki herşey için ihtimal vardır atmosferde ama gelirse serkan beyin amatör meteoroloji alanında en tepede yer alması demektir bana göre Ve serkan beyin kafa yorarak zamanını harcadığı görseller için snowserkan.com etiketi altında yapmasını istiyorum bazıları görünüyor ki emek hırsızlığı yapıyor aslında tüm form ailesine bunu öneriyorum ... Yok öyle avrupaya efsane gösterip 15 gün istikrarlı şekilde avrupaya gitmek her zaman geriden gelmek iyidir biz türkler en cok geriden gelmeyi severiz kaybedecek bişeyimiz yokken en tehlikelisi biziz Herkese hayırlı akşamlar
Araçlarda zincir takoz ve çekme halatı bulundurulması, buzlu kesimlerde zincir takılması, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekmektedir Yakında haber bültenlerinde.
DAHA SÖYLENİLMESİ GEREKENLER HENÜZ SÖYLENMEDİ, HERŞEY İÇİN BİRAZ SABIRLI OLABİLMEK ÇOK SORULARIN CEVABI OLACAKTIR...SABIRLI OLMAK HERZAMAN KAZANDIŔIR...Pek yakında sinemalarda gişe rekorları kıracak muhtesem film için bekleyiniz, pişman olmayacaksınız...
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, Ryan34, Salih, snow41, snowmanadnan, Snowsedat, snowserkan,
(01-18-2019, 10:27 PM)Dogu88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sibirya yb izlandaya set çekme amacında, azorla birleşse fena şeyler bizi bekliyor gibi.. Serkan beyi tebrik etmek istiyorum gerçekten indexlere bakarsak 26sına kadar sistem inmesi zor gözüküyor gibi daha önce yazmıştım 26 ocak - 3şubat arası değişik şeyler olacak gibi patern kendini oturtmaya çalışıyor modeller yalpalıyor sürekli .. Estağfurullah, Zirveyi falan düşünmüyorum ve öyle bir yerinde olduğunu düşünmüyorum. ![]() Tek derdim özlemle beklediğimiz o kar hasretini yok etmek. Siz nazik davranarak övgülerinizi dile getirmişsiniz. Size teşekkür ederim. Tabiki tahminimiz tutmayabilir. Belkide 12'den vurabiliriz. Yada hafif bir sapma ile tahminimiz gerçekleşir. Şu anda modellerde vurguladığımız tarihe herhangi bir işarette yok. Hiç birimiz müneccim değiliz. Kısıtlı bilgilerimiz dahilinde tahminler üretiyoruz.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, burakrpc, Ghost1, Hasan_iSTANBUL, Kaan, KardanadamEmin, mehmet karsever, Perwella, Serko, Snow Reis, snowmanadnan,
Ben inanıyorum Serkan beyin 30-31 ocak tahmini tutacak büyük sistemler kendilerini çobuk belli etmez 1987 gibi bir anda gelir saçar dehşetini gider
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Ftherdem, pcz2013, 32 Ziyaretçi |