| |
Yarın öğle saatleri ve sonrasında İzmir'de hafif kky ve kar yağışı görecek.
Bu sistemde benim memleketim Antalya ise yarın şiddetli yağmur alır arkasından ise kuru rüzgar olur nem de % 15 lere düşer kemiklerimize işler biz buna yıllardır alıştık artık hatta bizim burda böyle havalarda kullanılan sözler bile bellidir her yere kar yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz derler
umarım sizler kar görürsünüz
Yarınki siklonik hareketin merkezinin rotasında sapmalar olabilir
--> İstanbul havada bile kar görmeyebilir ya da başta doğusu olmak üzere "bu kar da nereden çıktı?" diyebilir. O rota nereden sapacak takip etmek lazım Öbür hafta ise Basra değil ama ona yakın bir yerde Kızıl Deniz Alçak basıncı kışın ortasında alçakça ülkemize çöl sıcaklıklarını pompalayacak gibi. MGM büyük ihtimalle bu nedenle uzun vadeli tahmininde mevsim normallerinin üstüne işaret etmiş. Kuzeylerden bir yerlerden hiç beklenmedik bir soğuk atak gelip bu deseni bozarsa şaşırmayalım.
Gfs güncellemelerinde aysonu 27 gibi bir hareketlilik var dünde paylaştığım veri gİbi birkaç gün daha aynı desenleri alırsak haftaya sistem konuşmaya başlarız
Bügün 13 Ocak (dün)
Buda Ecmf verisi 24 Ocakta azorun yükseliş böyle devam ederse seyredin cümbüşü
Merhaba,
İlk yazım, o malum forumda 2011 den beri bulunup ve defalarca banlanan “ ılıkçı, ısı adacı “ tayfasıyla yaşadığım problemlerden dolayı bir okuyucuyum. Bu siteyi de zevkle takip ediyorum, ancak Serkan Hocam sizden ricam zaten sıkıntılı karsız günler yaşanırken, İstanbul başlığının altında sürekli başka şehir ve bölgeleri okudukça hevesim ve bir kaç saat sonra bakayım da neler yazılmış zevkim kaçıyor. Lütfen bu konuya önlem alır mısınız? Başka alt başlıklar vb. Siz bilirsiniz artık.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, snowserkan, 19 Ziyaretçi |

umarım sizler kar görürsünüz

13 Ocak (dün)