Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan abi gfs olumlu gitmiyo bi turlu dek desen yok. Degisicegini umuyorum hala. Alcak basinc bartin kastamonudan cikmali. Ecmf alcak basinc alanlarini daha iyi biliyo ukmoda. Biraz sonra ecmf guncelliecekk. Cok iyi bakmaliyiz alcak basinc alaninin ciktigibyere.

İtirazım var Big Grin İstanbul için tahmin yaparken lütfen Anadolu ve Avrupa diye ikiye bölelim. Bir ucundan diğer ucu arasında bayağı bir mesafe var çünkü Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Ege bolgesi efsane kar alabilir. Mgm bugun Izmire dahi yogun kar okonu koymali. Istanbula yine karlkarisik yagmur koyar bence. Kar koyarsa herkes tatil isticek cunku. Ama modeller sali icin duzeldi.  Yagisin yogun olmasi gerek deklere ihtiyacimiz var.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

Weather Channel İstanbulda bazı ilçeler için Salı günü kar yağışlı göstermiş.

Sistem kısa mısa ama hiç olmamasından iyidir.

Oluşturduğu heyecan yeter.

Serkan bey kim sizi bu kizdiran densizler? Takilmayin isi adacilarin palavralarina, benim aklim 20-30 ocak arasi umarim kucuk baliklardan kurtulup esas ava ulasiriz

Serkan abi siklon bittikten sonra ruzgar yildiz ve poyraza donebilir mi. Sanki bir ihtimal var gibi karayel yok gibi. Ama bu seferde yagis icin uygun parametreler olsun artik. Sali aksamindan carsamba aksamina kadar poyrazla dek alabilsek.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

İstanbul adına tabiri caizse sinekden yağ çıkarma modundayız.

(Son Düzenleme: 01-13-2019, 02:21 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Ocak 23 - 24'e kadar olan süreçte stratosfer hareketleri ışık vermiyor.
Stratosfer vorteks çok kuzeyde ve batıda konumlanıyor.(grönland-kanada)

Bu hareket orada güçlü kalacak yüksek basınca işaret.
Bu durumda Negatif anomali Avrupa'nın üzerine olur.

Ay sonuna doğru Avrupa'ya doğru genişleyen pozitif jeopotans  hareketler göreceğiz.
Vorteks hareketi bunu destekliyor.

Efsaneler haber vermez ansızın gelir.

Olacağına çok inandığım bir süreç var
Hiç endişe etmiyorum.
Tarih tekerrürden ibarettir.

Sadece sabır gerekiyor.

Aşagıdaki görselde 60 ° kuzeyde varlık gösteren doğulu rüzgarların 23-24 Ocak'tan itibaren
Yavaşlayacağını ve pattern değişikliğinin ipuçları var.

resim

serkan abicim merhaba

15-16 sisteminde ankara için tahminin nedir ?

sıcak tarafta mı kalıyoruz ?
  Beğenenler:
  • snowserkan

Serkan Bey arada o forumdaki başlığa bakıyorum. Gerçekten inanılmaz yorumlar var. Allah akıl fikir versin. Gülüp geçiyorum.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
Kerimoglu, 21 Ziyaretçi