| |
(01-13-2019, 12:00 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2019, 11:52 PM)Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba ben batikaradenizdeyim istanbuldan sansliyiz sanirim.Ama nacizane istanbul tahminim sali gunu marmara bolgesi rüzgar poyraz meyilli oldugundan biraz sanssiz gibime geliyor.Anadolu yakasi biraz daha sansli.ruzgar zonguldaktan itibaren yildiz karayel biz 15 20 santim kar aliriz gibime geliyor. Kocaeli için 10-15 cm diyebilir miyiz Serkan bey? 8-9 sisteminden daha mı kuvvetli sizce?
hayırlı akşamlar cümleten
Serkan abi Bursa Yalova Kocaeli sakaryaya kadar bi açıklama yaptın ama biz Balıkesir özellikle Susurluk bize düşmez mi bişeyler Serkan abi
(01-13-2019, 12:00 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2019, 11:52 PM)Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba ben batikaradenizdeyim istanbuldan sansliyiz sanirim.Ama nacizane istanbul tahminim sali gunu marmara bolgesi rüzgar poyraz meyilli oldugundan biraz sanssiz gibime geliyor.Anadolu yakasi biraz daha sansli.ruzgar zonguldaktan itibaren yildiz karayel biz 15 20 santim kar aliriz gibime geliyor. Abi bayrampaşa esenler falan hiç örtü oluşmazmı?
serkan bey anlamadığım nokta şurası yalovaya 20 cm demişsiniz oysaki istanbul demek yalova demek değilmi okadar yakın yerleşimler ki bunun sebebini açıklayabilirmisiniz.yalova ile pendik arasındaki fark ne ki yalova 20 cm alırken istanbul tahmininde 5-8 cm diyorsunuz.
(01-13-2019, 12:35 AM)naim16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan bey anlamadığım nokta şurası yalovaya 20 cm demişsiniz oysaki istanbul demek yalova demek değilmi okadar yakın yerleşimler ki bunun sebebini açıklayabilirmisiniz.yalova ile pendik arasındaki fark ne ki yalova 20 cm alırken istanbul tahmininde 5-8 cm diyorsunuz. Siklonun kuzeybatı cephesindeki izobar eğimiyle alakalı bu durum. Yalovayı daha sık izobarlar kapsarken ( dolaylı olarak yalovaya taşınacak yağış daha fazla olurken) istanbulu daha geniş ve iki eğri arasında olan mesafenin daha geniş olacağı çizgiler istanbulu kapsıyor. Tabi siklonun haraketinde olabilecek ufak oynamalar bile çok fark yaratabilir çünkü siklon çok derin. Merkezi 990 mb
GFS Gece güncellemesi siklonu biraz daha doğulu verdi. siklon Yüksek basınçtan dolayı şekil bozukluğu yaşadı.
Bu şu an için olumlu mu? tabiki değil. Yarın gün içindeki güncellemelere de bakalım. ince detaylar fark yaratır. Bu sistemin adı bu. ince detaylar fark yaratır. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| mehmet karsever, 22 Ziyaretçi |

bize düşmez mi bişeyler Serkan abi