Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Eps güncellemesi 
Zaman daralıyor sistem bir tık daha iyileşti artık istanbulda kar var diyor güncelemeler diyagramlar iki ileri bir geri yapıp duruyorlar ama ona buna bakmıycam ateş diyorum ates
resim
  Beğenenler:
  • Bfkbeko, mehmet karsever, Snowsedat, Yusuf Eskinazi

Bakalım bu veriler ne kadar değişecek şu an boğaz hattı ve anadolu yakası gibi gözüküyor ülkemizin %70 kar alıyor nerdeyse batı karadeniz ve doğu anadolu çoşmuş
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, mehmet karsever

(Son Düzenleme: 01-12-2019, 01:07 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

İstanbul önümüzdeki sistemde Kar görür. Hatta doğusunda hafif bir örtüde mümkündür.
Fakat ele avuca gelecek çok büyütülecek bir sistem değil.

Bir kaç gündür yorum yapmıyorum.
Kafa olarak yorgunum arkadaşlar, önümüzdeki günlerde gerekli enerjiyi yakaladığımda kaldığımız yerden devam ederiz inşallah.

Gfs gece güncellemesi 
Vur-Kaç sistemi son sürat geliyor sistem akdeniz Ve karadeniz sahillerinde epeyi bir etkili Anadolu'da bir kaç saat içinde epeyi bir birikim yapacak hatta Lübnan Ürdün ve Suriye'de bile bir çok yere kar bırakacak ates
resimresim
  Beğenenler:
  • Dogu88, Sagaist

(01-12-2019, 01:06 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul önümüzdeki sistemde Kar görür. Hatta doğusunda hafif bir örtüde mümkündür.
Fakat ele avuca gelecek çok büyütülecek bir sistem değil.

Bir kaç gündür yorum yapmıyorum.
Kafa olarak yorgunum arkadaşlar, önümüzdeki günlerde gerekli enerjiyi yakaladığımda kaldığımız yerden devam ederiz inşallah.

Tesekkurler serkan bey sistemle ilgili bilgi verdiginiz icin. Biraz kafalar karisikti.

gunaydın arkadaşlar ..20 ocak sısteminden bir haber varmı?

Suan kar kovalamimiz lazim kisin en hareketli donemine girdik, Sabahki tum modellerde yine yb sorunu gordum bu sistemde sinir bir sistem olacak gibi duruyor, ocak ikici yarisi icin modellerde ben soguma anlaminda sinyal goremiyorum diyagramlar iyi degil umarim ocagi 2-3 kiytirik sistemle kaybedip isi subata birakmayiz

(01-12-2019, 10:08 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suan kar kovalamimiz lazim kisin en hareketli donemine girdik, Sabahki tum modellerde yine yb sorunu gordum bu sistemde sinir bir sistem olacak gibi duruyor, ocak ikici yarisi icin modellerde ben soguma anlaminda sinyal goremiyorum diyagramlar iyi degil umarim ocagi 2-3 kiytirik sistemle kaybedip isi subata birakmayiz

Ben de Ocak verimli geçsin isteyenlerdenim lakin Şubat ve Mart’ta efsaneler yaşamış İstanbul’da ümitler Mart sonuna kadar korunmalı. Geçen sistem heyecan kaybettirdi belki ama ümit ediyorum önümüzdeki süreçte çok daha heyecanlı ve skorlu sistemler olur
  Beğenenler:
  • Snowsedat

sakarya çarşamba günkü sistemden etkilenecek gibi duruyor hadi inşallah3

Merhabalar,
Birkaç defa buna benzer haberler çıktı...
Buda sonucusu....
Doğruluğu !!!!

https://www.facebook.com/747457334/posts...553172335/

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, coskunnkartal, Galatasaray1905, Poyrazkarayel, zerensefa, 121 Ziyaretçi