Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-10-2019, 06:57 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Yarın istanbul semalarında daha ilginç bulutlar görebiliriz mesela bu tür bulutlar bugün bile ilginç oluşumlar vardı lodosta kuvvetliydi
resim
  Beğenenler:
  • adakar, mehmet karsever

Eğer marmara adalarına takılıp kalmaz ise avrupa yakasının güney sahillerine ve tekirdağın güneyine ilk etkin yağış geliyor yarım saat 45dk içinde.
  Beğenenler:
  • AZOR

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Gfs akşam güncellemesi soguklari Anadolu yakasında ayın 16 si Akşamına kadar vermiş, iş kaldı yağışa..
  Beğenenler:
  • sahinok

Sorulara cevap vereceğim ancak 15/17 ocak sistemi, geçmiş sistemin İstanbul'a veremediğini kat kat verecek gibi duruyor.

Süre de, yağış da artar.

İstanbul tekrar beyaza bürünmeye hazırlanıyor.

Ne tesadüf ki biz bu sistemide önceden görmüşüzSmile
Ne kadar ilginç değil mi?

Hasan Abi bende baktım şimdi, akşam güncellemesi daha iyi çıktı. Nemlilik artmış, yagısta, ruzgarda poyraz gibi gördüm sanki. Şartlar daha iyi gibi  thumbsup
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

İstanbul adına fena bir sistem değil, iç bölgeler adına efsane. Accunun kar bazen ortadoğuyu ziyaret edecek tahminini bu güncellemede fazlasıyla gördük Smile

(01-10-2019, 07:33 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul adına fena bir sistem değil, iç bölgeler adına efsane. Accunun kar bazen ortadoğuyu ziyaret edecek tahminini bu güncellemede fazlasıyla gördük Smile

Arkadaslar Arkadaslar ruzgar degismis dek ihtimali olusmus yagis artmis 
Cok iyi olmus yaw
Gene ciddi bir sistem degil ama bir gunluk ortu yapacak 5-10 cm kar gostermis hadi ins bu olur ardindan 20 sinde daha iyisi
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, sahinok

Arkadaşlar merhaba sizler güzel tahmin yapınca heyecandan duramıyorum emeğinize sağlık banada kar yağınca sizlere doğa fotoğrafı atmak düşüyor bu gelicek olan 15/17 sistemi inş güzel kar bırakır ??
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever

Şu zamana kadar kış anadolunun oldu.Eski kışlar gibi.

bizim icin orta avrupa adina cok güzel güncelleme oldu
dilerim devam eder

Konuyu Okuyanlar:
60 Ziyaretçi