| |
16sında 1 gunluk sıstem dıyıp hor goruyoruz ya
ya ummadık tas bas yararsa super olur
artık ben çok yoruldum inanın 20 ve 23 arasından önce sistem şansı hiç yokmu? bu kadar zaman kar olmadan yaşamak zor olacak. dünü sistem kar tutsada beni kesmedi ve bunun kat kat fazla olanını istiyorum o sistem inşallah 20 ocaktan sonra olur. kara doyalım artık çok bekledik ve çok yorulduk! bu yorgunluğuna değeçek bir yağış gelsin artık ALLAH CC izniyle. artık serkan hocamın açıklamalarını bekliyorum.
(01-09-2019, 10:47 AM)yalcın ozturk54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: artık ben çok yoruldum inanın 20 ve 23 arasından önce sistem şansı hiç yokmu? bu kadar zaman kar olmadan yaşamak zor olacak. dünü sistem kar tutsada beni kesmedi ve bunun kat kat fazla olanını istiyorum o sistem inşallah 20 ocaktan sonra olur. kara doyalım artık çok bekledik ve çok yorulduk! bu yorgunluğuna değeçek bir yağış gelsin artık ALLAH CC izniyle. artık serkan hocamın açıklamalarını bekliyorum.Yalçın bey şükretmek gerekiyor. Şayet istanbulun en batı sahili olarak bu sistem sürecinde bırakın yeri havada bile kar göremedik.
SUDAN ADAM
Arkadaşlar, İstanbul gibi büyük bir metropolde KAR tahmini yapmanın zorluklarını burada ve çeşitli platformlarda sık sık bahsetmişimdir. Bizler burada KAR ın yağma tahminlerini yapmaya çalışsakda ne kadar yağacağını tahmin etmeninde bir o kadar zor olacağını söylemek abeste iştigal olmayacaktır.Evet bizim burada hepimizin ne kadar KAR meraklısı olduğumuz gerçekse, KARın nekadar yağmasını istediğimizin siparişle verilmediğini, ayrıca bu işin bizim isteklerimiz dahilinde olmadığını bilmemizde ve yağan KARın miktarını beğenip, beğenmeme gibi bir lüksümüzün olmadığıda ayrı bir gerçek olduğunu anlamız gerekiyor. YÜCE RABBİMİZ, bizlere neyi veriyorsa şükretmeyi bilmeliyiz, biride veren ALLAH, binide veren ALLAH'tır. Sonuçta burası Erzurum, Palandöken değildir, neyi görüyorsak onunla yetinmeyi bilmeliyiz. Burada KAR ı , tahminciler yağdırmıyor ve bu hiç kimsenin elindede değil, bunu öncelikle kafamızın birköşesine yerleştirelim. Bizler aciz kullarız, hava ile ilgili herşey, mevsimlerin yaratıcısı yüce ALLAH'ın indindedir, bizler sadece olabilirlikleri veriler vasıtasıyla yorumlamaya çalışırız, zaten bize düşende bundan başkası olamaz.....Umarım ne demek istediğimi bu kez anlatabilmişimdir. Şimdi son verilere göre buayın 15-16 sında, 1 veya 1,5 günlük önümüzde bir sistem görünüyor, etkileriyle ilgili takipteyiz,bununla ilgili olumlu veya olumsuz tüm gelişmeleri değerlendirip buradan sizleri bilgilendireceğiz....Saygılar....
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KMA76, mehmet karsever, Primavera, sevimlican1903, snow41, Uygar Özerk GÜLAN
ECMWF son verilerinde ayın 15-16 sına sistem veriyor, bakalım neler olur? takipteyiz...
https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf/r....GIF?09-12 https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf/r....GIF?09-12 https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf/r....GIF?09-12 https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf/r....GIF?09-12
emin hocam saolun duygularıma Tercüman oldunuz! Tabi Her Şey Kurban Mavlamın izni ile oluyor. Biz onun kulları olarak sadece onun bahşettigi lütufları görebiliyoruz. ve şükretmeyi çok iyi biliyoruz. şükürler olsun kar gördük. Onun izniyle ve dualarımız ile inşallah kar sevdamıza kavuşcaz ve burada tekrar şükür ve sevinç mesajları paylaşıyor olucaz. Yeterki gönülden isteyelim Mevlam kullarının isteklerini geri çevirmez.
(01-09-2019, 11:43 AM)yalcın ozturk54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emin hocam saolun duygularıma Tercüman oldunuz! Tabi Her Şey Kurban Mavlamın izni ile oluyor. Biz onun kulları olarak sadece onun bahşettigi lütufları görebiliyoruz. ve şükretmeyi çok iyi biliyoruz. şükürler olsun kar gördük. Onun izniyle ve dualarımız ile inşallah kar sevdamıza kavuşcaz ve burada tekrar şükür ve sevinç mesajları paylaşıyor olucaz. Yeterki gönülden isteyelim Mevlam kullarının isteklerini geri çevirmez.Bak bu yorumun güzel olmuş Yalçın.... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, Trakia, WsRc1967, 41 Ziyaretçi |

ya ummadık tas bas yararsa super olur