Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Merhaba. Uzun zamandır takipteydim bu siteyi. Verilen emekleri görünce insan bi tuhaf oluyor duygulanıyor. Tahminci arkadaşlara karşılıksız bu çabalarından ötürü teşekkür ediyorum.
  Beğenenler:
  • Can, KardanadamEmin, KMA76, Primavera

(01-08-2019, 09:32 AM)KMA76 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Var görüntülerine göre maç en az 5 - 6 saat daha uzar bence, ve unutmayalım arkadaşlar maç sahada kazanılır hemen beyaz mendil sallamayalım Smile

İzmit merkeze gelme ama her zaman ki gibi hüsran, merkezden uzak durSmile
  Beğenenler:
  • KMA76

resim

the tyger william blake analysis

Emin bey geliyor yine güzel bir yağış olur inşallah yağış yapacak cinsten sanırım gebze olarak bekliyoruz
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, KMA76

(01-08-2019, 09:28 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rüzgar hızını arttırıyor ve buda DEK ihtimalini düşündürüyor, radardada muhteşem görüntüler mevcut buda ister istemez bir son dakika golümü geliyor demeden geçmek içimden gelmiyor..Karadeniz üzerinde rüzgar hızı nemle birleşince gayet güzel sonuçlar alındığı geçmişte tecrübe ile sabittir,  bundan ekmek çıkarmı ?neden olmasın... Spiteful Smile thumbsup
Cok iyi hatırlıyorum ya 2015 yada 2016 o dönemde feberbahce marinada calisiyordum 20 gün onceden tahmin tahmin yapmıştın denize 0 kadikoyde bile 10 cm kar almıştik muhteşemdi 2 gün üst üste sistem gelmisti İstanbul'da tüm olcelerde kar vardi anlamadigim şu bu kütleler iatambul üzerine geldiği zaman neden kısa süreli kalıp sürekli haraket ediyor

resim

the lucy poems by william wordsworth analysis
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Herkese iyi günler.Öyle böyle bir sistemi daha bitirdik.Bu süreçte verdikleri bilgi ve tahminlerle emeği geçen herkese kucak dolusu teşekkürler.Son anlarında da olsa bizi mutlu etmesini bildi.Şimdi sıra da hazır olduğunda Serkan Bey ve diğer üstadlardan önümüzdeki sistemin tarihini öğrenmek varSmile Umarım şöyle en az dört beş gün sürecek saf kar yağışlı bir sistem gelir.Efsane olmasa da olur ama olursa da hayır demeyizWink
Tüm kar dostlarına sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim.Öğrenci kardeşlerime de Allah zihin açıklığı versin.
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • KMA76, Nuray, Primavera

İstanbulun yarısını geçemeyen bir oluşum var. Bu noktadan sonra yağış kayboluyor. Şuan Çayırova tarafındayım. Kar serpintileri geliyor. Güneşli ve hafif kar yağışlı bir hava var

resim

Şu an yağış alan yer var mı?

Radarda ciddi oluşumlar var.

Bir sürpriz yaklaşıyor Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, KMA76

Beylikdüzünde yazdan daha parlak güneşli bir hava var desem heralde abartmış olmam

levent'te baya kar arttı. önceleri güneşli havada uçuşan kar gibiyken şimdi kapadı hava ve mevcut örtüyü arttırıyor.
  Beğenenler:
  • KMA76

levent te güzel kar yağışı başladı...
  Beğenenler:
  • KMA76

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, 76 Ziyaretçi