| |
(01-07-2019, 09:10 PM)ronaldo1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-07-2019, 09:05 PM)myrex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-07-2019, 08:54 PM)vural131 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu kar olan yerler neresi konum fatih hiç bir sey yok?? sonuç şu dostum arkadasa tamamen katiliyorum bir bardak suda fırtina kopariyoruz gibi sanki yani bahcesehire trakyaya kar yagdigindada yagiyor yada sakaryaya yagdiginda gebzeyede yagiyor, istanbulda catalca veya istanbulun iuzey ilceleri iistanbula kar yagdı demek icin olçu olmuyor. maslaktan basla avcilarin batisina kadar oradan fatihe bir üçgen çiz bu bolgenin 3 te 2 si kar almissa kar yagdi denebilir. kavaciktan kartala oradan kadikoye bir ucgen ciz yine bu bolgenin 3 te 2 si kar aldiginda istanbulda kar yagmistir. sariyer beybeykoz arnavutkoy aydos camlica olcu degil.
(01-07-2019, 09:26 PM)fatihkarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-07-2019, 09:10 PM)ronaldo1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-07-2019, 09:05 PM)myrex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harita üzerinde Istanbul'a bağlı ama ismini duymadığımız yerler var değişik köyler vb. yerlerin yanlarına yeni konut projeleri yapılıyor Odayeri, Hacımaşlı, İzzettin vb yerler ( evet böyle yerler var Istanbulda ve lüks konut projeleri yapılıyor ) Istanbul'da olmasına karşın yaşını başını almış insanlar için yabancı gelebilir yerler; benim için Istanbul, sur içi dediğimiz Fatih bölgeleridir ben Yeşilköy'de ikamet etmeme rağmen her zaman bir yerin uzak/yakın olduğunu Fatih'e göre yaparım. evet efendim isabetli bir tercih yapmissiniz bende firsatini bulsam ayni sizin gibi yapmak isterim.
Serkan abi alçak çok yavaş ilerliyor ne dersin rotası çok sapmadı sanki istanbula dezavantajlı bir konumda değil gibi tabi daha güneye inmesi lazım.
Deklerin hiç Anadolu yakasına yaradığını görmedim. Hep boğaz çevresi ve Avrupa yakası daha şanslı olmuştur. Yine öyle olacak gibi görünüyor. ?
sakarya serdivan kar başladı ve sapanca gölünün çevresinde ve hızlı tren otoban,E5 yada D 100 kara yolu hattı boyunca. isranbul Kocaeli ve sakarya hendek aksı kar tutmuş durumda. ayrıca izmit sapanca arifiye hattı yolda kar tutuyor yavaş yavaş! düzce bolu ve ankara hattı yoğun kar var.
(01-07-2019, 09:45 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Deklerin hiç Anadolu yakasına yaradığını görmedim. Hep boğaz çevresi ve Avrupa yakası daha şanslı olmuştur. Yine öyle olacak gibi görünüyor. ? Cogu dek sisteminde anadolu yakasi hep daha karli cikmistir. Dogu tarafa yakin olmasi, konumu buyuk bir arti dek icin. Bu sistemde su anda gelmedi diye anadolu yakasi dek icin sanssiz diyemeyiz. Bana kalirsa cok buyuk yalan olur.
Yağmaz yağmaz da bu kadar yağmaz. Anadolu yakası kartal'da bırakın karı yerlerde en ufak nem yok.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| snow41, 15 Ziyaretçi |