| |
Şu anlık yağış hafif devam ediyor ancak çatılarda yer yer beyazlık yaptı.Yer ve araç üzerlerini beyazlatacak düzeyde yağmıyor.
Rumeli Hisarında küçük tanecikli fakat guzel bir yağış var. Arabaların üstü ve catilar beyazladi. Sabaha kadar böyle devam ederse yerlerde de birikir gibi. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim fakat dew point'in gittikce yukselmesi beni endişelendiriyor.
Serkan bey sistemin uzama gibi bir durumu varmı dudulluda güzel bir yağış var rüzgar hiç yok çok sakin yağıyor süpriz olabilirmi
(01-06-2019, 11:05 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış yayılacak. Serkan bey radara hareketli şekliyle baktığımda kütleler Kocaeliye gelmeden yok oluyor. Bunun nedeni nemlilik ile ilgili mi? Bu durum gece yarısından sonra mı değişecek? Soğuk cephe henüz buraya gelmedi galiba :/
Selamun aleykum yağış sabah saatlerinde etkili olacak bir bakmışız sürpriz bir sistem daha oluşmuş ?
Herkese merhaba.. An itibarı ile Sakarya/Serdivan da hiç bir şey yok
Buraya yağacak mı tahminci abiler, arkadaşlar ? Güzel haber verin bana nolur 3-4 gündür bi foruma bi dışarıya bakıp duruyorum..
Karadenizde bir kütle oluştu aşağıya doğru iniyor onu takip edelim bakalım vurduğu yer güç kaybetmezse güzel görüntüler verecektir.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 44 Ziyaretçi |

Buraya yağacak mı tahminci abiler, arkadaşlar ? Güzel haber verin bana nolur 3-4 gündür bi foruma bi dışarıya bakıp duruyorum..