| |
(01-06-2019, 12:45 AM)Primavera Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi geceler.. çokça sayfa geriye gittim ancak buna cevaben bir bilgi görmedim bu nedenle yazıyorum yine de gözümden kaçtıysa özür dilerim.. pazartesi salı sisteminden hemen sonra yağmur mu olacak? Şeklinde bir sorum var ...İyi Geceler, 10 Ocak günü yağmur var. 9 ocak yağışsız ama soğuk. (01-06-2019, 12:54 AM)jacobsss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi akşamlar herkese.Öncelikle sonuç ne olursa olsun emeğinize sağlık bizler için zaman harcıyorsunuz.Sormak istediğim sorular var tek yazıda sorayım dedim;İyi Geceler, 1- yağış yarın gece ama yarın gün içinde hafif geçişler olabilir. 2-Bu tamamen DEK Bantlarına bağlı ortalama 5-10 cm 3-Elbette var.
Bu sistem icin artik takip model takibine gerek kalmadi ins sabah kalkinca bi terslik duyarsam cok uzulurum iki yarin tam iki sene olacak istanbula kar yagmayali
Kendi gununde kendi senesinde
serkan abi radarda sarılar gözükebilir 7 8 sistemi için senin düşüncen nedir ? Teşekkürler.
Poseidon pazartesi salı gününe kar göstermiyor. Bu site ne kadar güvenilir orasını bilmiyorum fakat, güncelleme olmamış olabilir. Accuweather'de güncellemelerini anlık yapıyor genelde, bugünden yarını yağmurlu gösterip 1 saat sonra kar'a çevirebiliyor.
(01-06-2019, 01:05 AM)Primavera Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir de dikkatimi çeken bir detayı paylaşacağım.. Mgm Çarşamba gününe Sarıyer için -6/6 derece vermiş ertesi gün ise 12 dereceye çıkıyor.. “-6” Yağıştan sonra YB etkili. Bulut yeryüzünün yorganıdır. Nem ve sıcağı muhafaza eder. Bulutsuz bir hava,kış günü yorgansız yatmaya benzer. Ardından güneyden gelen lodos sıcaklıkları hızlıca yukarı çekecek.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 31 Ziyaretçi |

iyimi kötümü