| |
Teşekkurler Dolunay hanim mgm nin sitesinde sabahtan itibaren gebzeye kar vermisti o yuzden sordum ama sizlerin yorum ve paylasimlarinizi dikkate aliyorum tekrar tesekkurler
Bugünkü yağışlar sıcaklığın sınır değerlerinde olması dolayısıyla kıyılara yağmur, yükseklere KKY- KAR, şeklinde gerçekleşiyor. Sıcaklık 2 derece daha düşük olsaydı burada çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık, neyse yağış olmasıda barajlarımız ve susuzluk adına gayet iyi bir sonuçtur. Son diyagramlarda yağışların sürmesi bekleniyor. Üst seviye soğuklarının biraz daha bizden yana evrilmesi çok şeyleri yeniden değiştirebilir, yarın akşamdan çarşamba akşam saatlerine kadar soğuma artacak bu görünüyorsada bu durum daha geç yada biraz daha erkene gelebilir, bekleyip göreceğiz. http://modeles7.meteociel.fr/modeles/gen...tanbul.gif http://modeles.meteociel.fr/modeles/gens...&runpara=0
(01-05-2019, 04:25 PM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-05-2019, 04:24 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkurler Dolunay hanim mgm nin sitesinde sabahtan itibaren gebzeye kar vermisti o yuzden sordum ama sizlerin yorum ve paylasimlarinizi dikkate aliyorum tekrar tesekkurlerRica ederim şuan bir gözüm pencerede duruyor resmen hava gebze de oldukça karardı gebze de bir yağış beklentisi içerisine giriyor insan ister istemez giriyor umuyorum ki insallah bu hasret yarın gece son bulur Dolunay ve değerli tüm tahmincilere teşekkür ederim başta serkan ve emin abi olmak üzere.
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakadinda 3 gündür müthiş bir yağış var; bu sistem de sıcaklıklar 2/3 derece dusuk olsaydi sanırım İstanbul’da 40/50 cm kar olurdu. Uludağ kamerasına baktığımda; sistemin gerçekten nem ve yağış miktarı açısından hiçbir sorunu yoktu. Pamuk gibi; lapa lapa kar yağıyor.. umarım bize de uğrar...
Sultanbeyli den bakınca şu anda bulutların alt hizası Aydos u epey kaplamış. Bakalım bizi nasıl manzara karşılayacak? Son durumu belirtirim. Hava Sultanbeyli kky şeklinde.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, snowserkan, 14 Ziyaretçi |