Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan Bey bir de ben yarin Avrupa yakasinin bir nebze daha soguk bakimindan sansli oldugunu goruyorum.Ozellikle batiya dogru yaklastikca kar yagma ihtimali var gibi duruyor.Sizce hakli miyim?

(01-04-2019, 10:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Ayin 14 üne kuvvetli yenibir sistem ECMWF radarlarına girmek üzere, şimdiden hayırlı olsun. thumbsup
resim

Emin Bey, çok istirham edeceğim, umum-i bünye bir inkisar-ı hayal daha kaldıracak vaziyette zinhar değil.
Efkarımıza derman olamayıp, bünyemizi müteessir, can-u yüreğimizi maraz edecekse lûtfen istikbali müstetir eyleyin. tedirgin

resim

Fotoğrafda çok iyi görünmüyor ama yağış müthiş arkadaslar
  Beğenenler:
  • kuzey1352, snowserkan

kağıthane kar çok güzel yağıyor çok şükür.
  Beğenenler:
  • snowserkan

Bağcılar da yoğun bir şekilde yağıyor ve hemen erimiyor ama radara göre kısa sürecek uzgun Yinede çok güzel  Big Grin
  Beğenenler:
  • snowserkan

Sultangazide yağış güzel şekilde başladı keşke hiç kesilmese

Bu gün saçma sapan okadar yorum gördüm ki kar yağmadı diye, inanın hiç yazasım gelmedı hem kendi adıma daha cokta Serkan ve Emin Usta nin adına çok üzüldüm bu kadar canı gönülden yapılan hizmetin karşılığı bu olmamalıydı şuan yağan karın haberini vermek beni okadar mutlu ettikı anlatamam Rabbime hamdolsun bu hayatta yapılan hiç bir şey iyi yada kötü karşılıksız kalmıyor iyi varsınız emeklerinize sağlık tekrardan.
  Beğenenler:
  • kuzey1352, Snowsedat, snowserkan

Yalova merkez böyle sistemlerde çok kısmetsiz sıcaklık sınırda kalıyo yağmur ve kky yağıyo inşallah pazartesi sıcaklık sıkıntısı aşılmış olcak
  Beğenenler:
  • snowserkan

SNOWSERKAN kardeşim bişey sorucam, dünki yazında pazartesi kar yağışının akşam saatlerinde başlayacağını yazmıştın, bugünki yazında ise öğlene doğru kar başlayacağını yazdın,
Süreçte değişiklikmi oldu? Merak ettiğimden dolayı soruyorum
Şimdiden teşekkürler..
Bu arada herkesin sorularına üşenmeden sıkılmadan sabırla cevap verdiğin için herkes adına teşekkürlerimi iletiyorum
İyiki varsın GÜZEL İNSAN.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(01-05-2019, 12:17 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SNOWSERKAN kardeşim bişey sorucam, dünki yazında pazartesi kar yağışının akşam saatlerinde başlayacağını yazmıştın, bugünki yazında ise öğlene doğru kar başlayacağını yazdın,
Süreçte değişiklikmi oldu? Merak ettiğimden dolayı soruyorum
Şimdiden teşekkürler..
Bu arada herkesin sorularına üşenmeden sıkılmadan sabırla cevap verdiğin için herkes adına teşekkürlerimi iletiyorum
İyiki varsın GÜZEL İNSAN.

Evet bunlar olağan şeyler. Daha önce rahatsız edilmeyen soğuklar vardı kuzeyden akan.
Şimdi ise Basınç alanlarının konumu ve aldığı şekil itibariyle bu süreci hızlandıran bazı değişimler oldu.

Düşüncelerin için Teşekkür ederim.
Sağ ol Var ol.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Snow1921, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
25 Ziyaretçi