Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-04-2019, 11:00 AM, Düzenleyen: Snowtime.)

En güzeli bu sistemi unutup günlük işlerimize kendimizi verip pazar gecesi gelicek olan ve 3 gün sürecek sisteme odaklanmak olucak.Hayal kırıklığı bu işin doğasında var malesef.Ama insan kendini çok kaptırınca duygusal bir boşluğa düşüyor.O yüzden şimdi forum olarak benim nacizane önerim bu ruh halinden çıkıp pazar gecesini bekleyelim.Bugün zaten cuma az kaldı...
Olmayınca olmuyor...Serkan Bey ve üstadlar haftalar öncesinden bize bu sistemi haber verdi.Son 1-2 gün gazeteler tv ler haber yaptılar hatta Akom uyarı yaptı.Doğa ve atmosfer olayları değişken ne yapalım yani.
Son olarak burası para karşılığı üye olunan bir yer değil.İnsanlar bedelsiz vakitlerini ayırıp bizi bilgilendiriyorlar.Maddi bedel olmadan hizmet alıyorsun birde hesap soruyorsun....neden kar yağmadı diye???
Kimse terbiyesizlik yapmasın.Kar benim mutluluğum bu yüzden her mesajımda üstadlara teşekkür ediyorum.Bizlere karşılıksız bilgi verdikleri için...
Hayırlı cumalar herkese.Ben pazar gecesini bekleyeceğim...
Kar Mutluluktur 

Hayırlı Cumalar hepinize..Sabahki yorumları okudum, bazıları anlaşılan yine ısrarla bir önceki siteden kalma duygularını burayada üye olup dile getirmeye çalışmışlar, iyide biz zamanında yeterince bıkmıştık bu tür polemiklerden ama bizleri hala unutamamışlarki buradada aynı rahatsızlıkları veriyorlar. Bir kere şu çok ama çok iyi bilinmelidirki , yıllardır hep bunu söylemişizdir, yine anlamayanlar için birkez daha söylüyorum,burada yapılanlar adıüstünde tahmin ve başarı oranı ALLAH'ın indindedir.Biz verilerde görünene göre bakıp kendimizce yorumlar getiririz. Biz METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ değilizki hoş o işi profosyonelce ve resmi kurum olarak yapanlar dahi havayı tahmin ederler, yanılabilirlerde ve bu sıkca olmuşturki bizler bu işi hobi olarak amatörce, hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin yapmaya çalışıyoruz. Adamlar çıkıp sanki maaşımızı onlar veriyormuş gibi hesap sormaya çalışıyorlar, bırakın bu işleri, biz kimseye hesap vermeyiz ve bu tür insanlardan uzak, sakince çalışabilmek için burdayız...Lütfen burayada nazar değirilmesin. Daha sistemler dün giriş yaptı ve kimi yerlerde KAR örtüsü oluştuda, ve sistemler bundan sonra ayortasına kadar süreceği görülüyor, sabıredilip beklenilse olmazmı? Daha KIŞ yeni başladı. Bu tip art niyetli insanlara sitenin sağlığı ve huzuru açısından, üyeler olarak prim vermeyiniz ve yöneticilere sesleniyorum bu kişi ve kişileri buradada barındırmayınız....Saygılar.

Elbette gelecek gönlümüzün efendisi. Sabırla bekleyeceğiz. Buradaki değerli tahminci arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Yalnız şöyle bir tespitim var benim: Ne zaman MGM ve AKOM çok uyarı yaparsa kar yağmıyor bu şehre. Mesela en son ocak 2017 sisteminde bunu yaşamıştık. Ve şehir hazırlıksız yakalanmıştı her şeye.
Ama biz SnowSerkan ve KardanAdamEmin sayesinde o zaman da erken öğrenmiştik bu yağışı. Hala dakika dakika hatırlıyorum yağışın şehre girişini. Donan yağmur vs.
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, kardelisi, snowserkan

Bir arkadaşımız demişti geçenlerde kar yağma ihtilalini seviyoruz diye... evet çok haklı kar yağma ihtimalini seviyoruz hemde çok.. Serkan bey ve ekibide bünyamin sürmeli gibi 1 2 gece oncesinden yada yağacağı gün kar yağışı olacak ve olmayacak diye net konuşur ve tahmini kesin olur.. ama serkan bey ve ekibi aylar veya haftalar öncesinden söylüyor.. tutmamış olabilir ama dikkatinizi çekerim tüm haberler mum akom belediye hangi kurum ve kuruluş varsa hepsi serkan beyin dediği tarih için kar var dedi.. şimdi suçlu kim.. aslında suçlu kimse değil yüce rabbim isterse kar verir isterse vermez.. sevgiler saygılar..

Maltepe'de kar yağışı başladı. Dualarımız kabul oldu.
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, mehmet karsever, snowserkan

Serkan Bey'e...

Günler hatta haftalar öncesinden bizlere sistem tarihi veriyor ve yanılmıyorsunuz.

Sadece yağışın cinsi konusunda sıkıntı çıkıyor ki siz de zaten o konuda son dakikaya kadar kesin hükümler vermiyorsunuz.

Uzun vadeli tahminlerde yetenekleriniz tartışılmaz.

Ben şu hayatta sizin gibi birisiyle bir şekilde yollarım kesiştiği için kendimi şanslı hissediyorum.

Verdiğiniz emek için , kurduğunuz site için ,saygılı üslubunuz için ve bir karsever olduğunuz için teşekkürler.

Başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim.

İyi ki varsınız.

(01-04-2019, 10:43 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-04-2019, 09:43 AM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-04-2019, 08:32 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az kaldı sabir arkadaşlar  birazdan heryerde çok yoğun kar yağışı başlıcak, her yerde örtü olucak merak etmeyin.

Hasan nerden bakıyorsun?Şuan için zayıf yağışlar.Örtü konusunda biraz şüpheliyim ama inşallah olur.

Kardeşim baktığım site veather2Umbrella burada saat 15.00 kadar yoğun gösteriyor şimdiye kadar pek yanıldığını görmedim bakicaz artik nasip

Sağol kardeşim.Şuan Avcılar firuzköy tarafında çok yoğun kar var.Gaziosmanpaşa nasıl?
resim

Çok sınırda kaldı bu hızlı sistem.

Dudullu'da sinir bozucu bir ahmak ıslatan karla karışık rüzgarlı yağmur durumu var ve o da kesilmek üzere.
Bulunduğum yerden görülebilen Kayışdağı'nın yalnızca zirvesi beyaza bürünmüş.

Önümüzdeki maçlara bakacağız ki ayın 18'ine kadar havada da olsa kar yağışını 3 defa daha görebileceğiz sanıyorum.
Yerde görecek miyiz bilinmez. Artık yoğurdu bile üfleyerek yemek lazım Smile

Avcılar firuzköy tarafı şuan çok yoğun yağıyor.

Değerli arkadaşlar benden size bir dost tavsiyesi..Bu platformda olsun başka yerde olsun kesinlikle birbirinize hakaret etmeyin.(Lan bile hakaret sayılır bilginize).Boş yere savcılıkta hatta mahkemelerde uğraşırsınız.Sonra birbirinizi bulmaya çalışıp sulh olmak için uğraşırsınız.Üzülürsünüz.Kar sevdamıza gölge etmeyelim.Forumun kalitesi çok güzel düşürmeyelim.
  Beğenenler:
  • EKOKAR, Enginist, ersel candan, Hasan, konuralp

Konuyu Okuyanlar:
ARZU, Özgür, 526 Ziyaretçi