Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ben Merhaba;
Tutmayan bir tahmin yok.
Bahçeşehir, saf kar yağıyor.....

4.Levent'te hafif kar başladı
süpheci

Hadimkoy beyazlamaya basladi sicaklik cok oynak birden 1 dereceye dusup sonrasinda 1.4 e cikiyor ama yagan kar kuru tok kar

Bence bu sistemden beklentiye girmemeli .havada kar görürüz biraz gerçekçi olalım. Bu sistemden hiç ümit yok. Trakya kesimi bile eksili değerleri görmüyor. Yerler bayatlamaz zor .
  Beğenenler:
  • ersel candan

Gebzede kar başladi ara ara yagmur ve ara ara kar yağiyor

(Son Düzenleme: 01-04-2019, 10:07 AM, Düzenleyen: ersel candan.)

Arkadaşlar bu sistem için zaten Serkan bey yaşayıp görün dedi çünkü AB sıkıntısı aşikardı, çanakkalede okul tatil oldu mgm 30 cm verdi nerdeyse örtü yok, o yüzden eleştiri tabiki yapılır ama herşey dozunda ayarında olur. Bu sistemi kafanızdan silin sıcaklık yeteris yağan kar zaten cıvık örtü olsa bile erime çok hızlı, zaten yarın kar sınırı dahada yükseliyor. 8-9 a odaklanın orada herkesin yüzü gülecek temennim bu yönde.

(Son Düzenleme: 01-04-2019, 10:11 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Yağışın etkin kısmı bitti.
Azalarak öğle saatlerine kadar devam edebilir.

Cumartesi ve Pazar günleri yağış geçişleri olacaktır.

İstanbul'da 7-8 ve kısmen 9 Ocak'ta Daha etkili örtü oluşturacak (10-15 cm) kar yağışları bekliyoruz.

(01-04-2019, 10:08 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağışın etkin kısmı bitti.
Azalarak öğle saatlerine kadar devam edebilir.

Cumartesi ve Pazar günleri yağış geçişleri olacaktır.

İstanbul'da 7-8 ve kısmen 9 Ocak'ta Daha etkili örtü oluşturacak kar yağışları bekliyoruz.

ÜZDÜN BE REİS, SEN YAZANA KADAR BELKİ Bİ UMUT BEKLİYORDUM AMA ARTIK PAZARTESİYE İNŞALLAH Üzgün Üzgün Üzgün
BURSAYA MI GİTSEM NAPSAM ORDA DA KESİLECEK Mİ ???

Hepinize selamlar,
Hem eski forumda hemde burada çok yorum yapmayan sadece okuyan üyelerden biriyim. Neden yazmıyorum, zira Serkan Bey, Emin Bey, AZOR ,Ahmet bey ve diğer tahmin yapan arkadaşlarım kadar bir bilgi birikimim olmadığı " bilgisiz fikirli " olmak istemediğim için yazmıyorum. Tek bildiğim bir şey var. Bu bir "TAHMİN" ve kış daha yeni başlıyor. O nedenle, bekleyelim ve görelim. Üstadlar yağacak diyorsa vardır bir bildikleri, yağmazsa kısmettir ötesi yoktur.

Hepinize
Saygı ve Saygılarımla..

Pazarı pazartesiye bağlayan geceden itibaren ciddi yağışların olabileceği söyleniyordu 7-9 sistemide mi gitti bu ab den dolayı?

Konuyu Okuyanlar:
Snowsedat, тaяaηтυℓa, 79 Ziyaretçi