Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-21-2018, 02:47 PM, Düzenleyen: kardelisi.)

(02-21-2018, 01:25 PM)Kar Yağışı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1015 ne kadar uyuz bir basınç, ne yapacağı belli değil.

Modeller alçak basınçların nerede patlayacağını çözemediği için sabah ayrı yerde akşam ayrı yerde oluşuyor basınç alanları, modeller arası mutabakat da henüz sağlanmış değil, ben hala çok güzel şeyler olacağına inanıyorum.

bende güzel kar yağışlarını görmek istiyorum fakat accu.weh. sayfasında mart başı için İstanbul da hava sıcaklıkları 1 ila 3 derece artmış. moralim bozuldu.

Anlaşılan önümüzdeki 3/4 gündeki güncellemeleri de yakından takip etmemiz gerekecek. İnşallah zaman yaklaştıkça bu senenin genelinde olduğu gibi sistemi kaçırmayız...

Sabreden derviş muradına ermiş. Bekleyelim artık inşallah güzel bi kar yağışı görürüz

(02-21-2018, 02:49 PM)duftpunk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabreden derviş muradına ermiş. Bekleyelim artık inşallah güzel bi kar yağışırı görürüz

inşallah...

(02-21-2018, 02:42 PM)kardelisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-21-2018, 01:25 PM)Kar Yağışı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1015 ne kadar uyuz bir basınç, ne yapacağı belli değil.

Modeller alçak basınçların nerede patlayacağını çözemediği için sabah ayrı yerde akşam ayrı yerde oluşuyor basınç alanları, modeller arası mutabakat da henüz sağlanmış değil, ben hala çok güzel şeyler olacağına inanıyorum.

bende güzel kar yağışlarını görmek istiyorum fakat accu.weh. sayfasında mart başı için İstanbul da hava sıcaklıkları 1 ila 3 derece artmış. moralim bozuldu.

Anlaşılan önümüzdeki 3/4 gündeki güncellemeleri de yakından takip etmemiz gerekecek. İnşallah zaman yaklaştıkça bu senenin genelinde olduğu gibi sistemi kaçırmayız...

Ben kendi adıma bu sene kar yağışını göreceğimize inanıyorum, gece gündüz model bekliyorum çocuklar gibi, ancak Serkan abinin de daha önce söylediği gibi modellerinde çözemediği bazı şeyler var örnek olarak, sabah alçak basınç italyada çıkıyo akşam bu alçak basınç yunanistan da patlıyo henüz istikrar yok bende buna dayanarak diyorum ki, ben son güne kadar umudumu kaybetmeyeceğim, allah büyük özlem bitecek inşallah Smile

(Son Düzenleme: 02-21-2018, 03:20 PM, Düzenleyen: Primavera.)

Haber siteleri kar İstanbul’u teğet geçecek, kky geliyor şeklinde başlıklar atmaya başlamış...

Pazar gunu o kadar kar yagabilecegini herkese haber vermistim. Insallah yagar.

Kısa süreli hosting kaynaklı bir kesinti yaşadık. ates Böyle kesinti durumlarında ilk uğrayacağınız yer snowserkan.10tl.net yada snowserkan.wordpress.com olsun dostlarım.
SUDAN ADAM

Son durum nedir var mı modellerde herhangi bir gelişme ??  Sad
SUDAN ADAM

Gfs güncellemesi başladı. Biraz motivasyonu kaybettik sanki. Gaz verir umarım.

Bu hafta sonu kaçtı ama Mart başı o gemi gelecek.
İnşallah. Amin.

Konuyu Okuyanlar:
Beykozlu53, 34 Ziyaretçi