Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-03-2019, 10:51 PM)heavens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2019, 10:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: test

bu hangi siteydi hocam

İmzamda devamlı duracak bu güncel değerler.
Ama arada bir f5 yapmanız gerekecek galiba.

Serkan bey bu resimde ilerleyen saatler için isik varmi?
resim

GOL HABERLERİ GELİYORRRRR.... Spiteful Smile thumbsup
resim

resim

(01-03-2019, 10:53 PM)cxxs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu resimde ilerleyen saatler için isik varmi?
resim

Rüzgar kuzeye dönüyor yavaş yavaş.
döndüğünde kar yağışları başlar.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Nuray, Primavera

Sıcaklıkların kar seviyesine gelmesi sabah saatlerini bulacak zannedersem. Tahminen 4.30 diyelim

Neden böyle bir türlü anlayamıyorum . evet herkes tabiki yorum yapabilir ama kötü niyetli insanları anlayamıyorum.Arkadaşlar burasi gönülden kar severlerin bulunduğu güzel insanların bulustugu bi platform .....Niye mutsuzluklarininizi buraya gelip kusuyosunuz . Ne bir teşekkür var ne bir temenni ya da iyi niyet besleyici söz ...Bilgiyi tecrübeyi geçtim ...gel moral boz git...Ayıptır ayıp saygılı olun biraz bu gönlü güzel insanları uzmeyin

resim

radar goruntusu bile muhtesem
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Bütün sınırlı alan modellerine bakıyorum ve anlam veremiyorum. Ya vezir ya rezil olunacak.
  Beğenenler:
  • ersel candan, KardanadamEmin, mehmet karsever

Bu denli mücadele ederek herkese eşit ölçüde davranmaya çalışan sabırlı ve bu konuda müthiş bilgi ve tecrube sahibi serkan kardeşimiz e biraz saygılı olun ...biraz empati lütfen EMPATİ
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, mehmet karsever, Primavera, snowserkan

(01-03-2019, 11:03 PM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün sınırlı alan modellerine bakıyorum ve anlam veremiyorum. Ya vezir ya rezil olunacak.

Niye rezil olalım yahu Smile
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

Konuyu Okuyanlar:
60 Ziyaretçi