Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu goruntuyu nereden aliyoruz
Daha dogrusu ruzgar akimlarini gosteren bir site vardi hatirlayan arkadaslar yardimci olabilirmi acaba
resim

Bazı arkadaşlar yağışın öğle saatlerinde kesecegini söylemiş benim yaptığım analizde yarın İstanbul da örtü bekliyorum saat 17:00 yağış var

(01-03-2019, 05:28 PM)http://WWW.VENTUSKY.COM var benim bildiğim Independenta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu goruntuyu nereden aliyoruz
Daha dogrusu ruzgar akimlarini gosteren bir site vardi hatirlayan arkadaslar yardimci olabilirmi acaba
resim
  Beğenenler:
  • Independenta

Arkadaşlar, Çatalca, Beylikdüzü, Hadımköy'den ilk gol haberlerini bekliyoruz. Isı düşmeye başladı, uykusuz geceler başlıyor....Evet bakalım ilk gol haberi kimden ve nerden gelecek.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

(01-03-2019, 05:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Çatalca, Beylikdüzü, Hadımköy'den ilk gol haberlerini bekliyoruz. Isı düşmeye başladı, uykusuz geceler başlıyor....Evet bakalım ilk gol haberi kimden ve nerden gelecek.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

çanakkale de okullar tatil
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Ömer18, snowserkan

(01-03-2019, 05:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Çatalca, Beylikdüzü, Hadımköy'den ilk gol haberlerini bekliyoruz. Isı düşmeye başladı, uykusuz geceler başlıyor....Evet bakalım ilk gol haberi kimden ve nerden gelecek.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

Beylikduzu bende emin abi ?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Ilk gol haberini hadımköyde ben vermek isterim.. ?? beklemedeyiz....
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

Üsküdar çamlıca şubesi hazır nöbetteyiz.
  Beğenenler:

Maltepe idealtepe sahil bende. Tabi sahil kismina duserse...
  Beğenenler:

Çok batı değiliz ama. Bizde Bayrampaşa da nöbetteyiz ?
  Beğenenler:

Konuyu Okuyanlar:
59 Ziyaretçi