| |
Meteorolojik Uyarı
Tarih: 3 Ocak 2019 PerşembeSaat: 13:50Uyarı No: 8Uyarı Kodu: Normal Tekirdağ ve Kırklareli'de Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor! Beklenen Hadise Kar Yağışı Beklendiği Yer Tekirdağ ve Kırklareli'de bugün akşam saatlerinden sonra başlayacak kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı (15-30 cm.) beklendiğinden meydana gelebilecek buzlanma, don olayı, kuvvetli rüzgar ve tipi sonucu ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 03.01.2019 21:00-04.01.2019 12:00 Hadisenin Şiddeti Yoğun Kar Oluşması Muhtemel Riskler Buzlanma - Don Olayı - Ulaşımda Aksamalar Alınabilir Tedbirler Don Tehlikesi ve Korunma Yöntemleri Uyarı Yapan Merkez Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi Kar Yoğunluğu Sınıflandırması Hafif Kar 1 – 3 cm Orta Kuvvette Kar 3 – 10 cm Kuvvetli Kar 10 – 20 cm Yoğun Kar 20 cm ve üzeri Meteorolojik Uyarı Tarih: 3 Ocak 2019 PerşembeSaat: 10:08Uyarı No: 7Uyarı Kodu: Normal Çanakkale'deki Yoğun Kar Yağışına Dikkat!
Beklenen Hadise Kar Yağışı
Beklendiği Yer Çanakkale çevrelerinde bugün öğleden sonra başlayacak kar yağışlarının, yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli yer yer yoğun (kıyılarda 5-10 cm. iç kesimlerde 15-30 cm.) olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olayı, tipi şeklinde kar yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 03.01.2019 15:00-04.01.2019 09:00
Hadisenin Şiddeti Yoğun Kar
Oluşması Muhtemel Riskler Buzlanma - Don Olayı - Ulaşımda Aksamalar
Alınabilir Tedbirler [size=undefined] Uyarı Yapan Merkez[/size] Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi
Kar Yoğunluğu Sınıflandırması Hafif Kar 1 – 3 cm
Orta Kuvvette Kar 3 – 10 cm
Kuvvetli Kar 10 – 20 cm
Yoğun Kar 20 cm ve üzeri
Yağış beklentileri aşacakmış gibi geliyor bana ya. Bu coğrafyada bu kadar uzun süreli yağış normal olmamalı
Merhabalar değerli kar sevdalıları
Öncelikle bizi takip eden öğrenci arkadaşlar için tahminimce yarının tatil olması çok zor bir ihtimal o yüzden fazla heyecana kapilmamalarini salık veriyorum.Gonul isterdiki 3-4 gün önce 850hpada öngörülen -10 ludeğerler bugün için geçerli olsaydı...
soğuğun bu kadar kritik olduğu bir sistemde Çatalca Radarında gidip asgari ücretle çalışasım geliyor.
Baksanıza şu anda bile Çatalca Radar 1,9 derece üstelik hava soğumadı bile Hem asgari ücret de fena değil hani biz onun yarısı kadar zam alabilirsek ne mutlu bize
mgm full kar ikonu koymuş bence ararıklarla güzel kar yagışları görecegiz süpriz yapacak gibi sistem sence serkan abi ?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 29 Ziyaretçi |