| |
Arkadaşlar hepiniz bulunduğunuz yerdeki durumu merak ediyorsunuz ama yapmanız gereken tek şey az biraz eski sayfaları okumak . Fazla değil şöyle 10 sayfa geriye gitseniz tüm sorularınıza cevap bulacaksınız.Bir de bazılarımız utanmasa bizim mahalleye kaç santim yağar diye soracak .Analiz yapan arkdaşlar ısrarla söylüyor ve sistem hertürlü değişime açık yapılacak tahminler olacak olanları karşılamayabilir ,o yüzden yaşayarak görmemiz lazım diyorlar.Az bi sabır ...biz 1 senedir bu havaların kara dönmesini bekliyoruz 2 gün daha sabredin .
Kimse yanlış anlamasın, söylemek de haddime değil belki ama şu bir gerçek ki biz karseverler bu siteye belli başlı yorumcuların bilgilerinden istifade etmek için giriyor ve o yorumları dikkate alıyoruz! Bu sitede Serkan bey ve beraberindeki yorumcu ağabeylerimiz aynı görüşte çok çok uzun suredir birleşirken ve hatta bazı detayları ve incelikleri sayfa sayfa tekrar tekrar bıkmadan anlatırken, hala bazı arkadaşlarin ısrarla anlatılanı es geçip aksi şekilde yorum çıkarmaya çalışmaları komik oluyor! Kafalar karisiyor hatta bilgi kirliligi oluyor.. maksadim asla tartisma yaratmak huzur bozmak degil aksine forumdaki netligi koruyalim cagrisi..herkese bol karli gunler
Yer yer kaç cm olacak sorularını da benim bu mesajımla beraber başka yere taşısak güzel olur sanki
https://www.google.com/url?sa=t&source=w...Sn2tVnl0Fp
Arkadaşlar herkes lokasyon olarak soru soruyor haklı olaraktan Serkan Abiye. Yok kaç cm yağacak yok nolucak diye. Bu paylaştığım sayfadan hem GFS'ye hemde ECMWF'ye göre bulundugunuz lokasyona bakabilir, ortalama kaç cm kar yağacağanı görebilirsiniz.
İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) Sayfamızda bildiğiniz gibi sistem hakkında verilere dayalı Serkan ve Emin ustanın ve ismini yazamayacağım kadar bir çok arkadaşımızın değerli yorumları ve analizleri mevcuttur ve olumlu veya olumsuz analize dayalı her türlü bilgi paylaşımına açık olduğu gibi 'Gereksiz bilgi dışı kulaktan dolma veya sadece karşı görüş anlamında yazı yazmak karalamak adına yapılan tüm yorumlar site formatına uymadığından yasaktır' ve bu tarz yorum yapan kişiler siteden uzaklaştırılmaktadır.
Ben yorum yapmak istiyorum diyen 'snowyserkan' siteden memnun fakat kendi görüşünü de beyan etmek isteyen arkadaşlarda [/b]sistem hakkındaki olumlu ve olumsuz ( Saygı çerçevesi içinde ) yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir bölüm açılmıştır, bu bölümde Amatör olarak veri olmaksızın bildiğiniz sistem tahminlerinizi yapabilir, İstanbul için KAR Tahminleri (Kar Sevdalıları) Forumunda yapılan beğenmediğiniz yorumları tahminleri de yine burada kendi bildiğiniz ölçüde 'Özellikle tekrar belirtiyorum' ( Saygı çerçevesi içersin de ) eleştirebilir ve değerlendirmelerini yapabilirsiniz. Burada bilmenizi isteriz ki her görüşe yer var fakat sadece açılan forumların hangi ana başlıkta olduğunu ve hangi konuyu içerdiğini iyi anlamak, analiz etmek ve ona göre hareket etmek gerekir ve bu bağlamda isteyen istediği foruma bu forumların konusu dışına çıkmadan da özgürce yorum yapabilir ve takip edebilirler. Herkese tekrardan hoş geldiniz der, Bol Karlı günler dilerim... @zerensefa kardeşim açtığım forumu kapatmışsınız bu yazının neresinde kötü bir örnekleme gördünüz , birde troller dolacak demişsiniz buraya yapılmayan amatör olarak herhangi bilgiye dayalı olmayan tahminlerinizi diğer foruma yazın dedik ve giren yazan arkadaşlarda olumsuz birşey yazmadan forumu kapatmanız daha açıklayıcı bir yorumu hak ediyor açıkcası..
BİLGİLENDİRME
Yorumlarında verisiz tahmin yapanlar, genel anlamda kar ve soğuk beklenirken "sulu kar demiştim" "yağmurdan başka bir şey beklemeyin" tarzı yorumları verilerle desteklemeyen kullanıcıların bundan sonra yaptığı yorumlar yönetici onayı ile yayımlanacaktır. sen istediğini yaz onay verilmedikçe yorumun askıda bekleyecek. Bir kaç üyemiz bu statüye alındı bile.
Beğenenler:
• ahmet sözen, akınatam, Batuhan Bulut, Burak1980, Çilingozlu, dogan54, Emreitsa, Erso GkdL, Ferat, Ferhat, FNCROM, Gulusu, hakancitak, karakış, KardanadamEmin, KMA76, mecnunsnmz, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nuray, o_madmax, ozkar, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| тaяaηтυℓa, 55 Ziyaretçi |