Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Mikdat bey Abd de hükümet kapandığından baktığım tahmin siteleri de kapandı dedi twitter da artı yılbaşı tatili de eklenince modeller kafayı yedi perşembe akşam netleşir inşallah
  Beğenenler:
  • AZOR

Ben sadece fikir belirtmek istiyorum.
Bünyamin beyi takip ederim seversiniz sevmezsiniz.
Bir paylaşımında aralık bile değil kasım ayında,
bu sene sistemlerin dalga dalga geleceğini,her dalganın daha sert olacağını söylemişti.
Farkettiyseniz her atak biraz daha sertlesiyor.
Beklentim ocak ayının efsanelere gebe olması.
Herkese iyi forumlar.
  Beğenenler:
  • Primavera

(01-01-2019, 10:34 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mikdat bey Abd de hükümet kapandığından baktığım tahmin siteleri de kapandı dedi twitter da artı yılbaşı tatili de eklenince modeller kafayı yedi perşembe akşam netleşir inşallah

Üstadım perşembe akşamı netleşir dediğiniz 4-5 ocak sistemi mi ?

Evet artı 10 ocağa kadarki süreç de yaklaşık olarak belli olur

(01-01-2019, 02:50 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perşembe günü itibariyle aksiyonu bol harika bir hafta bizi bekliyorum Yağmur, Kar , Fırtına , her şey var bu aksiyonda bu saatten sonra neler olacak hep birlikte görme vakti artık; Yılın ilk kartopu savaşı ve kardan adamının resmini herkes paylaşacak inşaAllah bundan hiç şüpheniz olmasın...

Tatil günleri gerçek anlamda verilerin eksik girilmesi anlamına geliyor oyüzden gelecek sistemden hiç şüphem yok bu sistemler giderek bize doğru dönmeye devam edicek. Bol karlı günler çok yakın hiç şüpheniz olmasın. ?

Yurdun büyük bölümü 100 kg üstünde yağışlar var bazı bölgelerde 200 kg üstüresim
  Beğenenler:
  • kuzey1352, mehmet karsever

Ecmwf diyagramı çok iyi çıktı.

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, burakrpc

(Son Düzenleme: 01-01-2019, 11:13 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Daha ne olsun, modeller ateş ediyor.Izmir'e bile KAR var. Basınç görüntüleri  gıptalık. ates ates banana
resim

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, hacimurat, mehmet karsever, Recep34, Serhat, Snowhits

(Son Düzenleme: 01-01-2019, 11:18 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Modeller, KAR girişini bir gün önceye perşembe sabah yada öğleden sonraçekmiş görünüyor, giriş bellide çıkış verilmiyor. thumbsup
resim

Yok abi yok! Sene 2100 de olsa bu hava tahmin işi ilerlemez. Bunca teknolojik imkan, geçmiş senaryo arşivleri var ama hâlâ modeller fırıldak gibi dönüyor. Sistem görünüyor bi tahminci diyor heh tamam böyle gelir, diğeri diyor yaklaştıkça değişir gelmez. Günün sonunda sistem günü bekleniyor ve sonra tamamen şansa biri tutturuyor biri tutturamıyor.Bu yüzden bir yere kadar bilgi birikim tecrübe "şu tarihlerde olası bir sistem gelebilir" diyebilmek için gerekiyor amaaa en sonda "hava bu belli olmaz"a geliyor iş. O yüzden ben bir iki hafta önceden sistem olma ihtimali var deyip sonra sistem gelene kadar bekleme taraftarıyım, arada yapılan iddialı yorumlar bir nevi kumar.(BU SÖZLERİM DÜNYA HAVA TAHMİNİ ÜZERİNE TAMAMİYLE ŞAHSİ DÜŞÜNCELERİMDİR. KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN LÜTFEN! KARLI VE KÂRLI GÜNLER DİLERİM)
  Beğenenler:
  • idieforyou41, Karlardüşer, quatroxx

Konuyu Okuyanlar:
Poyrazkarayel, 24 Ziyaretçi