| |
(01-01-2019, 03:24 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2019, 03:19 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2019, 02:19 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorun varmı sizce Ben mi yanlis goruyorum ben avrupa yakasinda yasiyorum ve pazar pazartesiye kar vermemis mgm.Ben basta Serkan bey olmak uzere buradaki tahmincilere mgm den daha cok guveniyorum.Mgm haritalarini paylasıldğı icin bu haritalara ve yasadigim bolgeye gore goruneni soyledim.Sen ve senin gibiler seklinde yaklasmissin konuya ama Serkan bey beni obur siteden beri tanir.Ben her zaman kar asigi ve Serkan beyin pesinden giden sıkı bir takipciyim.
Karayel estigi an sistemdebherkes burda olsun ve olacaklari beraber izleyelim. Serkan abiye hak vericeksiniz.
Wrf ye fore yer seviyesin cuma gecedi ruzgar karayel yildiza donerken 850 hpa guneyli seyrediyo bogaz hattinda ama bogaz hattinin batisi 850 hpayla uyumlu gidiyo. Yani ilk kar bogaz hattinin batisinda baslayacak gubi duruyo cuma geceis ve 100 km hizinda ruzar olucak gibi. 850 hpa da bogaz hattinda -2 batisinda o siralar -3 var.
2 ile 4u arasindaki diyagrami begenmedim bu kar degerlerinde olsa da yere degen kar cabuk eriyecektir ozellikle pazar isinma mevcut ki bu pazar gunu yagisin tekrar yagmura pazartesi yine kara donmesine neden okacak ufak rakim farklari ise kky alan yerde 10 cm birikim olan yerde olacak , serkan beyin fikri nedir bilemiyorum ama bursa cok iyi kar alabilir
(01-01-2019, 05:06 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2019, 03:24 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Realshadow ben mi yanlis goruyorum ben avrupa yakasinda yasiyorum ve pazar pazartesiye kar vermemis mgm.Ben basta Serkan bey olmak uzere buradaki tahmincilere mgm den daha cok guveniyorum.mgm haritalar paylasildigi icin bu haritalara ve yasadigim bolgeye gore goruneni soyledim.Sen ve senin gibiler seklinde yaklasmissin konuya ama Serkan bey beni obur siteden beri tanir.Ben her zaman kar asigi ve Serkan beyin pesinden giden sıkı bir takipciyim.(01-01-2019, 03:19 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar ve Pazartesi bu sicaliklar ve kar olmayacaksa sorun var gibi gozukuyor.
Serkan Bey, uzun zamandır arl.noaa nın meteorogram tahminlerinittakip ederim ve başarılı bulurum. Bugün girdiğimde sitenin kapandığını gördü. Bilginiz var mı?
(01-01-2019, 06:30 PM)caner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olan son kar simgesi de gitmiş Yarın bir daha bakın bence. Modeller gibi, onlar da sık sık güncelleniyor. Bence Serkan bey'in dediği gibi olacak. Cuma sezona gerçek başlangıç olacak. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, sirgalton, 48 Ziyaretçi |