Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-02-2019, 01:09 PM, Düzenleyen: kuzey1352.)

(01-01-2019, 03:24 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2019, 03:19 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2019, 02:19 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorun varmı sizce
resim

Pazar ve Pazartesi bu sicaliklar ve kar olmayacaksa sorun var gibi gozukuyor.

Kuzey1352 mgm bile pazartesiye kar koyuyor sen hale aksini söylüyosun bunca tahmin üstadı aksini söylüuor bunlara inanmıyorsun gördüklerini de inkar ediyorsun.Seni ya da senin gibileri inandırmak için büyü mü yapmak gerekiyor.Sitemizde bir çok arkAdaşın dediği gibi bir tezin bir tahimnin varsa destekle bunu bir veriyle

Ben mi yanlis goruyorum ben avrupa yakasinda yasiyorum ve pazar pazartesiye kar vermemis mgm.Ben basta Serkan bey olmak uzere buradaki tahmincilere mgm den daha cok guveniyorum.Mgm haritalarini paylasıldğı icin bu haritalara ve yasadigim bolgeye gore goruneni soyledim.Sen ve senin gibiler seklinde yaklasmissin konuya ama Serkan bey beni obur siteden beri tanir.Ben her zaman kar asigi ve Serkan beyin pesinden giden sıkı bir takipciyim.
  Beğenenler:
  • ersel candan

Karayel estigi an sistemdebherkes burda olsun ve olacaklari beraber izleyelim. Serkan abiye hak vericeksiniz.
  Beğenenler:
  • ersel candan

Wrf ye fore yer seviyesin cuma gecedi ruzgar karayel yildiza donerken 850 hpa guneyli seyrediyo bogaz hattinda ama bogaz hattinin batisi 850 hpayla uyumlu gidiyo. Yani ilk kar bogaz hattinin batisinda baslayacak gubi duruyo cuma geceis ve 100 km hizinda ruzar olucak gibi. 850 hpa da bogaz hattinda -2 batisinda o siralar -3 var.
  Beğenenler:
  • ersel candan

(Son Düzenleme: 01-01-2019, 05:51 PM, Düzenleyen: ersel candan.)

2 ile 4u arasindaki diyagrami begenmedim bu kar degerlerinde olsa da yere degen kar cabuk eriyecektir ozellikle pazar isinma mevcut ki bu pazar gunu yagisin tekrar yagmura pazartesi yine kara donmesine neden okacak ufak rakim farklari ise kky alan yerde 10 cm birikim olan yerde olacak , serkan beyin fikri nedir bilemiyorum ama bursa cok iyi kar alabilir
  Beğenenler:
  • metin19052018

(01-01-2019, 05:06 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2019, 03:24 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2019, 03:19 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazar ve Pazartesi bu sicaliklar ve kar olmayacaksa sorun var gibi gozukuyor.

Kuzey1352 mgm bile pazartesiye kar koyuyor sen hale aksini söylüyosun bunca tahmin üstadı aksini söylüuor bunlara inanmıyorsun gördüklerini de inkar ediyorsun.Seni ya da senin gibileri inandırmak için büyü mü yapmak gerekiyor.Sitemizde bir çok arkAdaşın dediği gibi bir tezin bir tahimnin varsa destekle bunu bir veriyle
Realshadow ben mi yanlis goruyorum ben avrupa yakasinda yasiyorum ve pazar pazartesiye kar vermemis mgm.Ben basta Serkan bey olmak uzere buradaki tahmincilere mgm den daha cok guveniyorum.mgm haritalar paylasildigi icin bu haritalara ve yasadigim bolgeye gore goruneni soyledim.Sen ve senin gibiler seklinde yaklasmissin konuya ama Serkan bey beni obur siteden beri tanir.Ben her zaman kar asigi ve Serkan beyin pesinden giden sıkı bir takipciyim.

Serkan Bey, uzun zamandır arl.noaa nın meteorogram tahminlerinittakip ederim ve başarılı bulurum. Bugün girdiğimde sitenin kapandığını gördü. Bilginiz var mı?

Olan son kar simgesi de gitmiş Sad
Hava durumunu en hızlı takip ettigim yer olan google, weather.com dan cekiyor verileri. Aşağidaki goruntuye rağmen cuma günü 2-3 cm lik kar yağsa bile serkan bey'e helal olsun. Beklemedeyiz.

resim
  Beğenenler:
  • Karlardüşer

Ne olacak şimdi anlamadım

(01-01-2019, 06:30 PM)caner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olan son kar simgesi de gitmiş Sad
Hava durumunu en hızlı takip ettigim yer olan google, weather.com dan cekiyor verileri. Aşağidaki goruntuye rağmen cuma günü 2-3 cm lik kar yağsa bile serkan bey'e helal olsun. Beklemedeyiz.

resim

Yarın bir daha bakın bence. Modeller gibi, onlar da sık sık güncelleniyor. Bence Serkan bey'in dediği gibi olacak. Cuma sezona gerçek başlangıç olacak.

Cuma-Cumartesi günleri tatmin edecek düzeyde mi olacak kar yağışı?
süpheci
  Beğenenler:
  • Aborjin44

Konuyu Okuyanlar:
efe90, snow41, 55 Ziyaretçi