| |
Güncellemenin 250 saate sonrası çöp yarın akşam artık MEŞALLERİ yakarız tv ler arka arkaya uyarı yapacak yollara tuz yetişmeyecek baraj kapakları açılacak uludağ ve kar tepeye gitmeye gerek kalmayacak ama bu güncelemeye göre. ..
Bittim bitmedi sistemler silsilesi devam edecek
Popüler profesyonel (işi meslek edininip bu işten para kazanan ve kamuya malolan) tahminciler 2 gün sonrasını doğru düzgün tutturamazken, sistem mistem yok, hayatı olumsuz etkilemeyecek deyip tipide mahsur kalırken, bu işi gönüllü yapan ve haftalar öncesinden tarih verip, yaklaştıkça gerekli bilgilendirmeleri kendi çabalarıyla yapan insanları (başta snowserkan) takdir ve tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum.
Zaten bu yüzden burdayız. Takdir ve tebriğe geri dönecek olursak, evet, başta uzun zamandır özrellikle kar mevsiminde takip ettiğim snowserkan olmak üzere bizlerle bilgi paylaşan diğer arkadaşları haddinden fazla tebrikliyorum.
Rüzgar çok iyi oldu yağan kar direkt olarak yere yapışacak. Dakikalar içinde istanbul beyaz gelinliğine kavuşacak inşallah.
Dün bu saatlerde burada ölüm sessizliği vardı, sanırım 3-5 arkadaş kalmıştı. Şimdi ise Bayram havası var. Sanıyorum bir çok kimse Yeni Yıla girdiğimiz farkında bile değildir
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
Serkan abi yeni yılın kutlu olsun. Bu sistem de Bursa Karacabey ve Mustafakemalpaşa kar görür mü?
Istanbul icin kar kalınlığı tahmini alsak olur mu arkadaşlar serkan bey açıklayana kadar kendi aramizda
İnşallah önümüzdeki güncellemeler dahada kuvvetlenir sistem herkese iyi geceler.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 50 Ziyaretçi |