Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Soğuklar resmen mesken tuttu gitmeye niyetimiz yok çekeceğiniz var diyor böyle çileye can kurbanSmile

Serkan hocam ve değerli dostlar müsadenizle bir bilgi paylaşmak isterim

Arkadaşlar -GELİN BERABER BİR OLALIM- diye bir forum açtık buradaki sevgi ve saygı ortamının pekismesi ve birbirimizi daha iyi tanıyıp destek olma adına sizleri yeni açtığımız foruma da bekliyoruz. Herkese şimdiden teşekkürler..
  Beğenenler:
  • Xooner

Şükürler olsun...En güzel yılbaşı hediyesi oldu bu...Tüm KARdeşlerime yeni yılda sevgiler saygılar.
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 12-31-2018, 11:04 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-31-2018, 10:19 PM)akınatam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-31-2018, 09:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Serkan bey sakarya bolgesi mavi ve gri tonlarda kalmis sanssizmiyiz bu sistemde

Paylaştığım harita 5 Ocak öğle saatlerine kadar olan birikimdir. Devamında yağış Marmara'nın doğusunuda etkisi altına alıyor.
ortalama 40 cm görmüş model 5 ocak devamında.

resim

@snowserkan bey yağışlar genel itibarıyla iri taneli kar sağanağı şeklinde mi olacak yoksa tipi tarzında, rüzgârlı yağışlar mı olacak. Ben her zaman sağanaktan rüzgarsız sakin yağıştan yanayım tipi ve rüzgarlı olunca birikim eşit olmuyor yığılmalar oluyor.

(12-31-2018, 11:00 PM)snowfall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey yağışlar genel itibarıyla iri taneli kar sağanağı şeklinde mi olacak yoksa tipi tarzında, rüzgârlı yağışlar mı olacak. Ben her zaman sağanaktan rüzgarsız sakin yağıştan yanayım tipi ve rüzgarlı olunca birikim eşit olmuyor yığılmalar oluyor.

İlk aşamada rüzgarlı fırtınalı tipi şeklinde olacak.

Kocaeli ile ilgili ne düşünüyorsunuz Serkan bey?

Son günlerin en güzel görseli 10 ocaktan sonrasına dikkat resmen Sibirya iniyor resim
resim

(12-31-2018, 11:02 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-31-2018, 11:00 PM)snowfall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey yağışlar genel itibarıyla iri taneli kar sağanağı şeklinde mi olacak yoksa tipi tarzında, rüzgârlı yağışlar mı olacak. Ben her zaman sağanaktan rüzgarsız sakin yağıştan yanayım tipi ve rüzgarlı olunca birikim eşit olmuyor yığılmalar oluyor.

İlk aşamada rüzgarlı fırtınalı tipi şeklinde olacak.

Serkan bey, şöyle 1 haftalık giriş-gelişme-sonuç tahmini yapsanız yarın nasıl olur? Çünkü en az 1 hafta aksiyon var gibi.

Serkan Hocam ben de komşu iliniz Kocaeli ile ilgili kısa bir yorum bekliyorum ? herşey yrni yılda gönlünüzce olsun karsever kardeşlerim ? ?

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 48 Ziyaretçi