Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Allah'a şükür umitlerimiz sönmedi ve tatminkarinda üstünde kar yağışı alacağız inşallah fakat serkan hocam perşembe akşamı yağışlar çok iyi soğukla o yağışların çakışması gibi bir şansımız var mıdır? Saygılar.

Merhabalar herkese

Serkan bey 31 aralıkta açıklama yapacaktı yapıldı mı acaba bulamadım gecmiş sayfalarda.

Yine bir güncellemeyle coşmayalım arkadaşlar, sinerjiye devam.
Yarınki güncellemelerin de artarak devam etmesi dileğiyle herkesin yeni yılını kutlarım.
Takibe dedevam.

500 pa
resim
850 pa
resim

Bundan sonra bahsettigimiz tepki siklonu gıdım gıdımda olsa uygun pozisyonu alır
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, sahinok, Snowsedat, UzzMaNN, Xooner

Arkadaşlar, çarşamba gecesinden sonra oldukça uzun süreli ve oldukça etkili sogukları ve yağışları bünyesinde barındıran sistemler silsilesine artık gerisayım başlamıştır. Bu uzun soğuk dönemde ulaşımda aksamalar, enerji nakil hatlarında şiddetli yıldız, karayel fırtınası sebebiyle arızalar, feribot seferlerinde ve yoğun KAR yağışı olacak yerlerde uçak seferlerinde aksamalar görülecektir. Dikkatli olunmalı, önlemler alınmalı...rüzgar hızı yeryer 60 ila 100km arasında olacağından çatı uçmaları olabilir..Gelişmeleri güncel yorumlarımız için bizleri takipte kalınız..

(12-31-2018, 10:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, çarşamba gecesinden sonra oldukça uzun süreli ve oldukça etkili sogukları ve yağışları bünyesinde barındıran sistemler silsilesine artık gerisayım başlamıştır. Bu uzun soğuk dönemde ulaşımda aksamalar, enerji nakil hatlarında şiddetli yıldız, karayel fırtınası sebebiyle arızalar, feribot seferlerinde ve yoğun KAR yağışı olacak yerlerde uçak seferlerinde aksamalar görülecektir. Dikkatli olunmalı, önlemler alınmalı...rüzgar hızı yeryer 60 ila 100km arasında olacağından çatı uçmaları olabilir..Gelişmeleri güncel yorumlarımız için bizleri takipte kalınız..

Emin Abi dejavu yaşadım resmen. 2017, 3 Ocak tarihinde gibi hissettim Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(12-31-2018, 10:10 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-31-2018, 10:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, çarşamba gecesinden sonra oldukça uzun süreli ve oldukça etkili sogukları ve yağışları bünyesinde barındıran sistemler silsilesine artık gerisayım başlamıştır. Bu uzun soğuk dönemde ulaşımda aksamalar, enerji nakil hatlarında şiddetli yıldız, karayel fırtınası sebebiyle arızalar, feribot seferlerinde ve yoğun KAR yağışı olacak yerlerde uçak seferlerinde aksamalar görülecektir. Dikkatli olunmalı, önlemler alınmalı...rüzgar hızı yeryer 60 ila 100km arasında olacağından çatı uçmaları olabilir..Gelişmeleri güncel yorumlarımız için bizleri takipte kalınız..

Emin Abi dejavu yaşadım resmen. 2017, 3 Ocak tarihinde gibi hissettim Smile

O hislerin hayata geçmesine az kaldı.

(Son Düzenleme: 12-31-2018, 10:19 PM, Düzenleyen: AZOR.)

210saat kadar kar haritası  ates ates
İstanbulda yer yer 60-80 cm arası
resim

(12-31-2018, 09:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Serkan bey sakarya bolgesi mavi ve gri tonlarda kalmis sanssizmiyiz bu sistemde

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 47 Ziyaretçi