| |
Allah'a şükür umitlerimiz sönmedi ve tatminkarinda üstünde kar yağışı alacağız inşallah fakat serkan hocam perşembe akşamı yağışlar çok iyi soğukla o yağışların çakışması gibi bir şansımız var mıdır? Saygılar.
Merhabalar herkese
Serkan bey 31 aralıkta açıklama yapacaktı yapıldı mı acaba bulamadım gecmiş sayfalarda.
Yine bir güncellemeyle coşmayalım arkadaşlar, sinerjiye devam.
Yarınki güncellemelerin de artarak devam etmesi dileğiyle herkesin yeni yılını kutlarım. Takibe dedevam.
Bundan sonra bahsettigimiz tepki siklonu gıdım gıdımda olsa uygun pozisyonu alır
Arkadaşlar, çarşamba gecesinden sonra oldukça uzun süreli ve oldukça etkili sogukları ve yağışları bünyesinde barındıran sistemler silsilesine artık gerisayım başlamıştır. Bu uzun soğuk dönemde ulaşımda aksamalar, enerji nakil hatlarında şiddetli yıldız, karayel fırtınası sebebiyle arızalar, feribot seferlerinde ve yoğun KAR yağışı olacak yerlerde uçak seferlerinde aksamalar görülecektir. Dikkatli olunmalı, önlemler alınmalı...rüzgar hızı yeryer 60 ila 100km arasında olacağından çatı uçmaları olabilir..Gelişmeleri güncel yorumlarımız için bizleri takipte kalınız..
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, hacimurat, Haloquest, kardelisi, mehmet karsever, oguzsoydan, sahinok, sennedjemus, Serko, Snowsedat, snowserkan, UzzMaNN, Xooner
(12-31-2018, 10:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, çarşamba gecesinden sonra oldukça uzun süreli ve oldukça etkili sogukları ve yağışları bünyesinde barındıran sistemler silsilesine artık gerisayım başlamıştır. Bu uzun soğuk dönemde ulaşımda aksamalar, enerji nakil hatlarında şiddetli yıldız, karayel fırtınası sebebiyle arızalar, feribot seferlerinde ve yoğun KAR yağışı olacak yerlerde uçak seferlerinde aksamalar görülecektir. Dikkatli olunmalı, önlemler alınmalı...rüzgar hızı yeryer 60 ila 100km arasında olacağından çatı uçmaları olabilir..Gelişmeleri güncel yorumlarımız için bizleri takipte kalınız.. Emin Abi dejavu yaşadım resmen. 2017, 3 Ocak tarihinde gibi hissettim
(12-31-2018, 10:10 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-31-2018, 10:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, çarşamba gecesinden sonra oldukça uzun süreli ve oldukça etkili sogukları ve yağışları bünyesinde barındıran sistemler silsilesine artık gerisayım başlamıştır. Bu uzun soğuk dönemde ulaşımda aksamalar, enerji nakil hatlarında şiddetli yıldız, karayel fırtınası sebebiyle arızalar, feribot seferlerinde ve yoğun KAR yağışı olacak yerlerde uçak seferlerinde aksamalar görülecektir. Dikkatli olunmalı, önlemler alınmalı...rüzgar hızı yeryer 60 ila 100km arasında olacağından çatı uçmaları olabilir..Gelişmeleri güncel yorumlarımız için bizleri takipte kalınız.. O hislerin hayata geçmesine az kaldı.
Beğenenler:
• Argento1907, Burak1980, Haloquest, mehmet karsever, oguzsoydan, sahinok, Serko, Snowsedat, snowserkan, Uygar Özerk GÜLAN |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 47 Ziyaretçi |