| |
(12-30-2018, 10:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-30-2018, 10:13 PM)kaptankral4 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan bey merhaba Aslinda Ufak tefek karaya yakin yunan adalari haric sicilya ve malta ( O da akdenizde ) disinda kayda deger kara parcasi yok die biliyorum.Bunu soruyorum cunku aylardir her hafta bir dusuk basinc alani olusuyor.Ve malum dunya uzerinde ki hakim ruzgarlardan oturu akdenizin dogusundan "genelde " cikiyor.Orda ki alcak basinc kuzeyden akan sistemlere etki ediyor olabilir mi ? Bugun sicilya aciklarinda yine olusuyor acaba etkisi olurmu cok merak icindeyim.Yoksa ben kendimce bir baglanti mi kurmaya calisiyorum.?
(12-30-2018, 10:41 PM)kaptankral4 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslinda Ufak tefek karaya yakin yunan adalari haric sicilya ve malta ( O da akdenizde ) disinda kayda deger kara parcasi yok die biliyorum.Bunu soruyorum cunku aylardir her hafta bir dusuk basinc alani olusuyor.Ve malum dunya uzerinde ki hakim ruzgarlardan oturu akdenizin dogusundan "genelde " cikiyor.Orda ki alcak basinc kuzeyden akan sistemlere etki ediyor olabilir mi ? Bugun sicilya aciklarinda yine olusuyor acaba etkisi olurmu cok merak icindeyim.Yoksa ben kendimce bir baglanti mi kurmaya calisiyorum.? Modellerin gösterdiği alan AB Alanının oluşması için uygun değil. Daha geniş bir su yüzeyi üzerinde olmalı.
Valla ne çıktıysa berbat ötesi çıkmış. Böyle ani saçma sapan değişmez sistemi yine verir bize bence gece güncellemesiyle
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| mehmet karsever, 21 Ziyaretçi |