Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

SERKAN ABI SEN INSTAGRAMI BIRAKTINMI?

(12-30-2018, 10:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-30-2018, 10:13 PM)kaptankral4 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan bey merhaba

iyonya denizinin bu sistemle bir alakasi varmidir ?

Merhaba,

İyonya denizinin hiç bir etkisi yok.

Tepki siklonu yunan adalarının olduğu o dar geçitte patlıyor.
Biliyorsunuz yazın bir kasırga mevzusu vardı kasırga bu adaların olduğu geçitte pasif hale gelmişti besleyememişti kendini.

Modeller ise şimdi burada tepki alçağını patlatıyor.
Orada adalar var açık bir deniz değil. orada patlamayacaktır siklon.

Siklonların öldüğü yerde Siklon doğar mı hiç. Smile

Aslinda Ufak tefek karaya yakin yunan adalari haric sicilya ve malta ( O da akdenizde )  disinda kayda deger kara parcasi yok die biliyorum.Bunu soruyorum cunku aylardir her hafta bir dusuk basinc alani olusuyor.Ve malum dunya uzerinde ki hakim ruzgarlardan oturu akdenizin dogusundan "genelde " cikiyor.Orda ki alcak basinc kuzeyden akan sistemlere etki ediyor olabilir mi ? Bugun sicilya aciklarinda yine olusuyor acaba etkisi olurmu cok merak icindeyim.Yoksa ben kendimce bir baglanti mi kurmaya calisiyorum.?
  Beğenenler:
  • Captmehmet

Ecmwf falan anlamam o sistem geliyo
resim

(Son Düzenleme: 12-30-2018, 10:54 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-30-2018, 10:41 PM)kaptankral4 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslinda Ufak tefek karaya yakin yunan adalari haric sicilya ve malta ( O da akdenizde )  disinda kayda deger kara parcasi yok die biliyorum.Bunu soruyorum cunku aylardir her hafta bir dusuk basinc alani olusuyor.Ve malum dunya uzerinde ki hakim ruzgarlardan oturu akdenizin dogusundan "genelde " cikiyor.Orda ki alcak basinc kuzeyden akan sistemlere etki ediyor olabilir mi ? Bugun sicilya aciklarinda yine olusuyor acaba etkisi olurmu cok merak icindeyim.Yoksa ben kendimce bir baglanti mi kurmaya calisiyorum.?

Modellerin gösterdiği alan AB Alanının oluşması için uygun değil.
Daha geniş bir su yüzeyi üzerinde olmalı.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, mehmet karsever, Ömer18

Ecmwf diyagram.

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Dolunay, Hasan_iSTANBUL, sahinok, snowserkan

Valla ne çıktıysa berbat ötesi çıkmış. Böyle ani saçma sapan değişmez sistemi yine verir bize bence gece güncellemesiyle

-8 olsun karayel olsun

(Son Düzenleme: 12-30-2018, 11:29 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

Herkese selamlar, Lütfen umudunuzu kirmayin dostlar Allah Kerim dir.
  Beğenenler:
  • Dolunay, Enginist, Osman58, sahinok, zerensefa

(12-30-2018, 11:22 PM)Yavuz sultan selim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar, Lütfen umudunuzu kirmayin dostlar Allah Kerim dir.

Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz.  Coffee
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Dolunay

Yahu neoldu yine hevesler kursakdami kaldı eşe dosta efsane geliyor dedik serkan bey emin bey neolur güzel haberler verin ??
  Beğenenler:
  • Primavera

Konuyu Okuyanlar:
mehmet karsever, 21 Ziyaretçi