Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar mesajları sohbet-muhabbet bölümüne taşıdım.
kişiler hakkında yazmayınız siz onların yaptığını yapmayınız bizlere yakışmaz.
sisteme odaklanalım biz.

(12-30-2018, 05:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar mesajları sohbet-muhabbet bölümüne taşıdım.
sisteme odaklanalım biz.

Serkan bey iyi pazarlar, bir soru yöneltmek istiyorum, 
Sistem balkanlardan gelmesine rağmen bir kaç saat önce paylaştığınız 2mt yer sıcaklık görüntüsünde marmaranın doğusu daha soğuk gözüküyor, bunun nedeni ab nin konumundan mı kaynaklanıyor?
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 12-30-2018, 05:31 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-30-2018, 05:22 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-30-2018, 05:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar mesajları sohbet-muhabbet bölümüne taşıdım.
sisteme odaklanalım biz.

Serkan bey iyi pazarlar, bir soru yöneltmek istiyorum, 
Sistem balkanlardan gelmesine rağmen bir kaç saat önce paylaştığınız 2mt yer sıcaklık görüntüsünde marmaranın doğusu daha soğuk gözüküyor, bunun nedeni ab nin konumundan mı kaynaklanıyor?

Size de iyi pazarlar Burak bey,

Siklon kuzeye hareket ederken İstanbul biraz güneyli hava hareketine maruz kalıyor.
marmara'nın doğusu bu durumdan çok etkilenmiyor. ilk + burada
Siklon kuzeye çıktığında ise doğu marmara'ya kuzeybatı yönünde hava hareketi hakim oluyor.
sebep bu.

özel mesajla yaptığım bildirimi gördünüz ama sorunuz alıntı şeklinde de olsa kalsın burada. thumbsup
  Beğenenler:
  • burakrpc

Önümüzdeki süreç oldukça hareketli.
Modellerin altta görselde belirttiğim tarihlere uygun şekilde değiştiğini göreceğiz.

Tarihler; 4-7 OCAK  8-11 OCAK ve bunlardan ayrı olarak 15-17 Ocak 
bu tarihleri not edelim bakalım modeller nasıl evrilecekler. Smile

resim

Abilerim kardeşlerim malesef burdaki ilk mesajlarım biraz sitem doluydu özellikle Emin abiye?bunun sebebi tamamıyla kar hasreti ve sevgisidir başka bir art niyet aramayın lütfen.uzun yıllar wow u takip ettim doğru ama bunun tek sebebi serkan abiydi daha doğrusu ilk MuhkemBurağı biliyordum onu takip ederken Serkan abiye denk geldim ve onunla devam ettim takip hayatıma.çok uzattım galiba neyse başta Emin abi olmak üzere herkesten özür dilerim hakkını helal edin.Bu arada Emin abi bende senin adaşınım bilgin olsun?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

Su anda idealtepe maltepe de cok şiddetli dolu yağışı var
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

serkan bey istanbulda kıyılarda gece -8 -7 gündüz -2 -3 ler hayal oldu sanırı.ben bu sistemlerin törpülenmesinden bıktım.birkerede -8 gösterip -20 gelse dişimi kırcam yaw.ben cerrahpaşa tarafında oturuyorum.buralarda yaşam çok yoğun ancak gündüz -3 -4 olduğu zaman verimli olabiliyor yoksa gündüz 2 veya 3 derecelerde sıcaklık olduğu zaman gece tutan kar da eriyor kar birikim yapamıyor.o yüzden cıvık kar hiç sevmiyorum.4 ocak sisteminde cerhhapaşa aksaray eminönü gibi yerlerde 30 - 40 cm kar olurmu.yoksa benim bölgem için hiç sevinmeye gerek yok

Üstatlar bu sistemle 2017 ocak sistemini karşılaştırısak hangisi dersiniz?

EFSANE BU DEĞİLSE, EFSANEYİ BANA Bİ ANLATIN...GEM EFSANESİ..

resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Kardelisi53, Yalçın_Kılıç

ALIN SİZE İLERİ VADELİ BİR TAHMİN DAHA...14-20 OCAK ARASINDA ÇOK DAHA KUVVETLİ BİR SİSTEM KUTUPLARDAN KOPMAYA HAZIRLANIYOR....BU SENE EFSANELERE TANIKLIK EDECEĞİZ...ALLAH'IN İZNİYLE....EEE NE DİYORDUK O SENE,  BU SENE... eye Smile thumbsup thumbsup thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
22 Ziyaretçi