| |
(12-30-2018, 01:16 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba.Dogu Karadeniz de gündüz sıcaklıkları nin yüksek olması onumuzdeki son 1 haftada da normalmi . Türkiye geneli donarken o bölgemizde sıcaklıklar yüksek görünüyor .. Geçmiş dönemden mi yoksa önümüzde ki süreçten mi bahsediyorsunuz? (12-30-2018, 01:27 PM)Snow1921 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan hocam 2 sorum var yağışların kesildiği anlar da dek şartları ne alemde. Bir önceki sayfada paylaştığın 3.bir tepki ab örneğini bu sistemde de girebilirmiyiz gorursek nolur DEK ile desteklenmiş, geliştirilmiş siklonik yağışlar alacağız (sea enhanced). O kadar çok görsel paylaşıyorum ki hangisinden bahseetiğinizi çözemiyorum. Eğer şundan bahsediyorsanız; bu siklon istikameti boyunca batısında kalan bölgeleri yağışı ile döver.
Tecrübesizligimden yorum yapmaya fikir sunmaya korktuğum seyleri size soruyorum hocam
sorduklarim olmasini bekledigim seyler affiniza siginarak
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, hakancitak, Leventcetin, mehmet karsever, Nuray, oguzsoydan,
serkan bey istanbulda -16 -15 ler gösteriyordu.şu an -12 lere mi düştü paylaştığınız çıktılarda bunları görüyorumda.istanbul güney kıyılar 40 cm kar alır mı
merhaba serkan abi iyi pazarlar kolay gelsin :=)
bişey soracağım anakaralı kar delileri aramızda konuşurken arkadaşlar siklon biraz daha doğularsa süper olur bizim için dediler zaten mgm sıcaklıkları yüksek vermiş korkum kky yada yagmur olması ankarada siklonun doğulaması demek ankaraya daha yakın olması demek değil mi bu durumda daha fazla sıcaklık sorunu olmaz mı ankara için ?
(12-30-2018, 01:45 PM)turker34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan bey istanbulda -16 -15 ler gösteriyordu.şu an -12 lere mi düştü paylaştığınız çıktılarda bunları görüyorumda.istanbul güney kıyılar 40 cm kar alır mı -15'lerin gelmeyeceğini ama -10 üzerinde bir değerde beklemediğimi söyledim. Çıktılara göre alır. Yağış durumu son 2 gün netlik kazanıyor. Önümüzdeki süreci iyi görüyorum.
(12-30-2018, 01:44 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistem hiç 2 günlük gibi durmuyor. Serkan Hocam, hergün tarihlerde bir ileri iki geri geldik. Sizce başlangıç tarihi ne olacak gibi? Ve sonraki süreç. Benim görüşüm 4 Ocak öğlen gibi yağışın kar olarak görüleceği.
(12-30-2018, 01:46 PM)duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba serkan abi iyi pazarlar kolay gelsin :=) Sana da iyi pazarlar kardeşim. Siklonun gözü tabir ettiğimiz merkezinde kalmadığın sürece sıkıntı yok. Siklon sizin doğunuza geçerse hem soğuk hemde yağışın şiddeti artar. Ankara ve iç kesimler her türlü kar alacak. senin konumun daha şanslı duruyor şu anda. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, Snowsedat, 32 Ziyaretçi |