Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

KATİL BALİNA..resim

vjPQP6.gif

(02-20-2018, 02:59 PM)Bursa1963 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey avrupaya güçlü soğuklar gidiyor ancak yağış çok görünmüyor doğru mudur? bu sistem bize gelse aynı durum söz konusu olur muydu?

Evet doğru, kısmen yağış alacaklar.

Bize gelseydi Kar'a gömülen alanlarımızı sayamazdık.
Denizlerimiz var bizim.. thumbsup

şimdi buda elimizden gitti hocam ne yapıcaz kış devam mı? varmı ilerisi için bir umut?

Neyse sağlık olsun.onumuzdeki maçlara bakicaz.

(02-20-2018, 03:03 PM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şimdi buda elimizden gitti hocam ne yapıcaz kış devam mı? varmı ilerisi için bir umut?

Elimizden gitmedi,kaydı.
Kayarken de parça koparmaya çalışıyoruz.

Mart bitmeden kış bitmez.
Evet, bu sene KIŞ Gelemedi ki gitsin diyorsunuz.Doğru.

Biz Mart ayının sonuna kadar KAR Aramaya devam edeceğiz.

15 Mart'a kadar örtü yapabilecek potansiyel hep vardır.
Sonrası zor olur.

Serkan Bey sormak istediğim bir soru var. İtalya civarında oluşan AB alanı neden bizim istediğimiz gibi Girit civarında değil de orada oluşuyor? Hangi faktörlerin etkisiyle oluştuğunu merak ediyorum. Teşekkürler.

Yeni sitemiz haırlı olsun..takibinizdeyim Smile

Serkan bey yaklasik bir ay olmustur wow da sizi itafen siz yazmicaksaniz burda durmanin bi anlami varmiki diye bi mesaj yazmistim daha mesaji yayinkamadan beni siteden afaroz ettiler Wink) cok sasirmistim siz bunlara ne yaptiniz da bu kadar nefret ettiler sizden

Sitenin yeni adresi hayırlı olsun. Yalnız telefonda Chrome yi her kapatıp açınca ve siteye girince şifre soruyordu. Yine aynısı olacak mı acaba
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Yeni adresiniz hayırlı olsun hocam

Konuyu Okuyanlar:
sirgalton, 24 Ziyaretçi