| |
Mutluyum burayı bulabildiğim için.☺️Serkan abi seni yıllardır takip ediyorum belki 4 olmuştur rahat.Trollden uzak ılıkçılardan arınmış bir forumda büyük ustadların yorumlarını takip etmek mutluluk verici???
Şuan ki görüntü sistemin boyu hakkında bize olumsuz bilgiler versede şöyle bir gerçek var ki 3 güncelleme boyunca olumlu veya olumsuz hangi yöne sapma varsa onu dikkate almak gerekir tek bir güncelleme değişikliği bize kesin sonucu vermeyecektir oyüzden ümitsizliğe kapılmak yanlış olur kaldı ki! bazen yağış miktarı bile ancak son gün netlik kazanıyor moralleri bozmadan sistemin olumlu sonuçlanacagi yönünde içimizi ferah tutalım keza ben öyle yapıyorum.
GFS , 500 hpa’ da uçuk bir görüntü sunmuş, Ege açıklarına kadar indirmiş-40’ ı.
Selamün Aleykum, hayırlı sabahlar, değerli arkadaşlar İstanbul, Maltepe'den sevgi ve saygılarımla...Kazasız, belasız çok şükür sağ salim buradayım. Dükkanı özlemişim...( Bide yaklaşan Beyaz Balinayı...
Şu modelleri nasıl buluyorsunuz? kalbiniz varsa daha uzakdan bakınız.... Ocak 3 ten itibaren Sibirya Ekspresi İstanbul'a ulaşmış olacak...
Beğenenler:
• adakar, bokers36, Cabbar, Captmehmet,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 28 Ziyaretçi |

Şu modelleri nasıl buluyorsunuz? kalbiniz varsa daha uzakdan bakınız....
Ocak 3 ten itibaren Sibirya Ekspresi İstanbul'a ulaşmış olacak...