| |
Snowserkan olmadan bir kış düşünülemezdi aranıza yeni geldim. 4 senedir takipciyim sans eseri buldum ? herkese S.a
Ecmwf 144 e kadar mantıklı görünüyor ancak 168 de saçmalamaya başlamış. Önce Girit Atina arası siklonu vermiş sonra yok etmiş. Bu kadar muazzam soğuğa karşı sıcak deniz üzerinde oluşan siklon yok olamaz. 1-2 güne gerçeğe yakın görüntü verecek bence.
(12-28-2018, 11:09 PM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar özellikle belirtiyorum. Bu modeller halen gerçeği yansıtmıyor. Sinoptik değişecek. İyi çıkınca süper, kötü çıkınca moral bozmayın. Duygularınızı pazartesi sabah modellerinde sergileyebilirsiniz. O zamana kadar değişime açık. Yarın sabah gene ecm değişecek demedi demeyin. Dolunay hanım önceki sistemlerdede gördüm ki dedikleriniz birebir gerçekleşti şimdi bu 3 veya 5 ocak sistemi hakkındaki sizin düşünceniz nedir gerçekten güzel bir sistem gelecekmi ??? Serkan beyle dediğimiz yani 5 ocak sistemine Beyaz Balina ismini koyduğumuz sistem gelecekmi gelirsede güzel bir kar alabilecekmiyiz şimdiden tesekkürler
(12-28-2018, 11:19 PM)Mertkigili Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecmwf 144 e kadar mantıklı görünüyor ancak 168 de saçmalamaya başlamış. Önce Girit Atina arası siklonu vermiş sonra yok etmiş. Bu kadar muazzam soğuğa karşı sıcak deniz üzerinde oluşan siklon yok olamaz. 1-2 güne gerçeğe yakın görüntü verecek bence. Siklon yok olmadi kuzey doguya hareket ediyor o siklon. 168 de gorebilirsiniz o siklonu.
Arkadaşlar yorumlarını okuyorum, takip ediyorum fakat hiç biri bir veriye dayanmıyor, hepiniz bir şekilde yorum yazıyorsunuz, katılım yapıyorsunuz teşekkür ederiz, ancak hepinize daha önce söyledim, aramızda bazı arkadaşlarımız terimlerden anlamıyor olabilir, bu yüzden veri paylaşsanız çok daha iyi olur, aksi takdir de söylediğiniz her şey boş biri diyor girit, öbürü diyor akdeniz, biri diyor olmadı bunları söylüyorsanız eğer bizlere açıklama yapın neden bu şekilde düşündüğünüzü, teşekkür ederim.
Beğenenler:
• adakar, sahinok, samet1929, sistem_kuşa_döndü, snow41, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
Snow1921 Hoşgeldin.
Sinan bey reklammı yapıyorsunuz hakkımızda ![]() Banlanmayın sonra forumlardan.
(12-28-2018, 11:09 PM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar özellikle belirtiyorum. Bu modeller halen gerçeği yansıtmıyor. Sinoptik değişecek. İyi çıkınca süper, kötü çıkınca moral bozmayın. Duygularınızı pazartesi sabah modellerinde sergileyebilirsiniz. O zamana kadar değişime açık. Yarın sabah gene ecm değişecek demedi demeyin. Totem yaptığınızı düşünüyorum
Kar Mutluluktur
Her sitede başat tahminciler var hepsinin ortak görüşü aynı 3 ocak milat. Benim için ariftariften sonra Serkan bey gelir usta tahminci olarak.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, Snowsedat, 32 Ziyaretçi |