| |
Arkadaşlar duruşumuz belli.
Sizler haklı olarak daha detaylı bir analiz istiyorsunuz. Evet bu sisteme ait detaylı bir yazı olacak yazacağım. Fakat bu detaylı analizi yarın yapacağım. Ama bilinizki sıradan bir sistem değil. Soğukların akacağı yer de belli. Neyse yarın bir yazı yazacağım. Takipte kalın..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Apse1907, Burak1980, Buyukadali, ColdAddict, Emirsiyahbeyaz, Erso GkdL, Evren, fatihy, Hasan, JET, Kaan, KardanadamEmin, kardanlemur, Keremburada, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Nuray, oguzsoydan,
Serkan bey 2017 6 ocakta da iddialıydınız. Biz yine umutsuzluğa kapılmıştık çok iyi hatırlıyorum. Hatta bazı ağzı bozuk kişiler saydırıyordu size. 3-4 ocakta bile gelmeyeceğini sizin abarttığınızı söyleyenler olmuştu. Sonuç olarak sistem adım adım bizim oldu. Hatta süpriz yaparak 2 siklonun arasında kaldık. Size o zaman inandım yine inanıyorum. Bu sistem ge le cek. O kadar.
yıllar önce tarantula için "gökten portakal yağacak derse inanırım" diye bir yazı yazmışlardı, şuanda bende snowserkan için aynısını kullanmak istiyorum
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Apse1907, Captmehmet, KardanadamEmin, mehmet karsever, Poyraz, snow41, Snowsedat, Yalçın_Kılıç
(12-27-2018, 11:24 PM)Snowlove sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 2017 6 ocakta da iddialıydınız. Biz yine umutsuzluğa kapılmıştık çok iyi hatırlıyorum. Hatta bazı ağzı bozuk kişiler saydırıyordu size. 3-4 ocakta bile gelmeyeceğini sizin abarttığınızı söyleyenler olmuştu. Sonuç olarak sistem adım adım bizim oldu. Hatta süpriz yaparak 2 siklonun arasında kaldık. Size o zaman inandım yine inanıyorum. Bu sistem ge le cek. O kadar. Teşekkür ederim Sinan bey, Soğuklar çok buyuk bir coğrafyayı kaplıyor. Bahsettiğim bu devasa soğuk Avrupa'ya inmeyecek demiyorum. Hatta önce oraya inecek. Sınır ise Almanya-Fransa sınırıdır. Gfs diyagramlarında bahsettiğim bu sınırın gösteriliyor olması lazım. Soğukların ilk akmaya başlayacağı nokta tam olarakta İskandinav yarımadasının kuzeyidir. Sinoptiği kafamda çizdim. No problem Yarın biraz daha detaylı anlatım yapacağım.
Beğenenler:
• adakar, Emirsiyahbeyaz, Kaan, KardanadamEmin, mehmet karsever, oguzsoydan,
yani anladigim kadariyla bu soguk cephe orta avrupa yada ugrayacak daha sonra türkiye.
ayin 10.dan itibaren zonal rüzgarlarin doguya dönmesiyle almanya donabilir
Emin abi köyden akrabalar soruyor Rize için birşeyler söyleyebilirmisin bu sene için birşeyler olur mu teşekkürler şimdiden
(12-28-2018, 12:10 AM)Kardelisi53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi köyden akrabalar soruyor Rize için birşeyler söyleyebilirmisin bu sene için birşeyler olur mu teşekkürler şimdiden Kardelisi53, KARdeşim, Ocak 3 ten sonraki sistem kuvvetli göründüğünden Rize'de KAR olayından nasibini alacağını düşünüyorum. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, snowserkan, 16 Ziyaretçi |