| |
Snowserkan bey in sitesinde yorum yapıp wow dada yorum yapmanin mantığını büyük ihtimal yeni olduğum için kaçırdım ama wow da bize hep hakaretler var..ne yardan ne serden diye buda örnek olmuş.tarafinı secmeyen birtaraf olmasın sonra..
Alıntı:Snowserkan bey in sitesinde yorum yapıp wow dada yorum yapmanin mantığını büyük ihtimal yeni olduğum için kaçırdım ama wow da bize hep hakaretler var..ne yardan ne serden diye buda örnek olmuş.tarafinı secmeyen birtaraf olmasın sonra.. Bence şu malum site olayını unutun. Onlar çaldı, onlar oynadı. O konu da zaten cılkından çıkmış.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Şu an modellere yansıyan sıcaklık ve basınç dizilimlerine göre hangi tarih aralığında yağışı görebileceğiz?
4 ü başlayıp 6 sına kadar olan periyot mu?
Hafta sonu değerli tahminci arkadaşların yorumunu ve bu iş tamamdır demelerini sabırsızlıkla bekliyorum ?? beklemedeyiz hayırlısıyla şöyle 4 gün yerden kalkmayan beyaz örtü gel artık
ECMF AKŞAM GÜNCELLEMESİ
192 SAAT bombayı patlatıyormuu? ? ? ![]() Veedeee patladııı ![]() ![]() Vurdu goool oldu
Beğenenler:
• adakar, Kaan, KardanadamEmin, mehmet karsever, Perwella, Poyraz, Sentiii, Yalçın_Kılıç
Snow serkan,ne dusunursun bu ecmw icin,hocam?Degisimler var surekli,fikrin onemli..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, Snowsedat, 32 Ziyaretçi |