Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

merhaba serkan abi ankarada önümüzdeki günler için kar yağışlı göstermiş mgm senin fikrin ne acaba bu konuda ?

(12-27-2018, 03:23 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Serkan bey size yagıs konusunda güvenim sonsuz sizin dediklerinizi paylaşımlarınızı dikkate alıyorumda mgm moral bozdu yine  uzun vadede ayın 3 üde dahil hep yağmur vermiş  5 -6 derecelerdede sıcaklık gerçi daha düne kadar ılık bir kış geçecek diyorlardı ya

Mgm kesinleşince kar ikonlarını koymaya başlıyor 
Gözlemlediğim kadarıyla öyle.
  Beğenenler:
  • snow41, snowserkan

(Son Düzenleme: 12-27-2018, 04:12 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Yurdun iç kesimlerine, doğusuna, yükseklere önümüzdeki günlerde de kar yağacak.

Ecmwf nin kurucu üyelerinden olan mgm kurumumuz, mecburen Ecmwf modelinin ana çıktısına uyuyor.

Eğer ortalamaları baz alsa idi harita böyle olmazdı.

Önümüzdeki günlerde Ecmwf ana çıktısı da diplerde vurduğunda mgm'de sitesindeki tahminlerini güncelleyecek.

Bilgi:Ankara, Sivas, Bolu gibi illerimiz önümüzdeki günlerde kar yağışları alacak

Arkadaşlar bir terslik olacak diye bu konu hakkında yorum yapmaya, konuşmaya tırsıyorum ve sessizce bekliyorum.

Öyle heyecanlıyım ki anlatamam.
  Beğenenler:
  • snowserkan, ThunderSnow

BÖLGE EKLE Linkine tıklayarak açılan sayfadaki Bölge kısmına yaşadığınız bölgeyi yazıp kaydedebilir mesajlarda profil fotoğrafınızın alt kısmında görünmesini sağlayabilirsiniz.
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Snowsedat

(12-27-2018, 04:24 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BÖLGE EKLE Linkine tıklayarak açılan sayfadaki Bölge kısmına yaşadığınız bölgeyi yazıp kaydedebilir mesajlarda profil fotoğrafınızın alt kısmında görünmesini sağlayabilirsiniz.

Güzel düşünce, elinize sağlık..
  Beğenenler:
  • sennedjemus

Bu sene çok ümitlenmek istemiyorum. Son 48 saate girmeden yorum yapmayacak, sessizce pusuda bekleyeceğim Big Grin Geçen seneyi hatırlıyorsunuzdur arkadaşlar, ne sistemler teğet geçti. Koca bir kışı sadece bir kez havadaki kar tanelerini görmüş olarak geçirdik. Bu sene totem yapıyorum, umarım sağlam bir şekilde gömülürüz Smile
  Beğenenler:
  • sennedjemus

Serkan abi gfs modeline göre 2 ocak akşam giren sistem çok hızlı doğuya gidiyor gibi.Bunun sebebi nedir şu yunanistan üzerindeki1040 lık yüksek basınç mı itiyor onu
  Beğenenler:
  • snowserkan

Önümüzdeki 48 saat içinde eğer Atlas okyanusunun tam ortasındaki Yüksek ve Alçak basınç alanları, şu anda öngörüldüğü şiddette çarpışırsa / karşılaşırsa..
- ki 48 saat çok yakın bir zaman dilimi.. En geç cumartesi belli olur -

.. momentumun korunması ve akışkanlar mekaniğinden bernoulli denkleminin bir gerekliliği olarak üzerimize iskandinavyanın çatısından bir şey düşme olasılığı çok kuvvetli.

--> bu da benim tahmin...

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, snowserkan

(12-27-2018, 04:39 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi gfs modeline göre 2 ocak akşam giren sistem çok hızlı doğuya gidiyor gibi.Bunun sebebi nedir şu yunanistan üzerindeki1040 lık  yüksek basınç mı itiyor onu

Evet, YB Alanı çok yaklaştığı için.
  Beğenenler:
  • snow41, Snowevren

Konuyu Okuyanlar:
66 Ziyaretçi