Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar, Ocak 3-4-5 GEFS, son güncel verileri oldukça umut verici buyrun bakın ve morarın... Dash Spiteful Smile thumbsup
resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • Captmehmet, mehmet karsever, ozkar, snow41, Snowsedat, Snowtime

(12-27-2018, 12:35 AM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey bu görüntünün değişme ihtimali,şu anda içinde bulunduğumuz tarihe göre aşağı yukarı yüzde kaçlardadır.Çünkü gerçekten harika görünüyor.

Diyagramlar, eps, ao, nao, mjo ve snoptik son desende son dakika kuvvetli bir değişim olmazsa bu modeller yüzdesiz büyük bir olasılıkla gerçekleşecektir. thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, jacobsss, mehmet karsever, Snowtime

(12-27-2018, 12:28 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Barış sağlandığına göre hediyenizi takdim etmekde bana düştü haliyle... Spiteful Smile
resim

resim

resim

insallah bozulmadan oylece gelir Büyük Beyaz Balinamiz Emin bey bu en guzel yeniyil hediyesi olur
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Nuray

resim

Serkan hocam soğuk çekirdek 4 ocakta bizi teğet geçer mi bize uğramadan sibiryaya çekilir mi ? Gfs bir türlü sistemi koymadı

Serkan Hocamın da dediği gibi 850 hpada -16 lar görmek muazzam veriler. Umarım çok özlediğimiz beyaz meleğe kavuşacağız. Serkan Abi şuanda okul dolayısıyla istanbuldayım, 4 ocakta finallerim bitiyor, izmite döneceğim 5i veya 6 sı gibi. Acaba ulaşımda sıkıntı yaşar mıyım? Herkese hayırlı geceler, bol karlı günler dilerim.
  Beğenenler:
  • burakrpc, snowserkan

Akşamki ve Gece güncellemesi arasındaki farkı görünce ben.
Yavaş dön GFS, Ümmet yetişemiyor...

(Son Düzenleme: 12-27-2018, 02:32 AM, Düzenleyen: myrex.)

Hakikaten sadece modellere baktım eve yeni geldim ne olmuş ne bitmiş diye sayfayı refreshleyip 3 kere precharge ettim bi bozukluk var diye, gerçekten gerçekçi değil bu model, yarın takla atacaktır muhtemelen neyse güzel olan bir kararsızlık olması ve efsane ile kestane arasında gidip gelmesi modellerin güzel haber benim için en azından bir umut var.
Hayalım şöyle 2 gün -16 gelsin üstümüze 2 gün sonra ısınsın 850hpa -12 olsun 3-4 gün oda ıusınıp -10a bıraksın yerini 3-4 gün sonra -8 -6 derken hop bi -16 daha gelsin hayaller Smile

Şaka bir yana ben istanbula -12ler gelmeden rahat edemiyorum hatta -16 göstersinde törpülene törpülene -12 olsun diye dua ediyorum -8lik sistemi beklerken saç baş yolup sınırda sistem beklemektense gönül rahatlığıyla hazırlığımı yapayım istiyorum bakalım ecmwf 2 gün önce -12leri gösterdi üzerimizde yine gösterecektir.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Nuray, snowserkan

Sıkıntı yok  4-5 Ocak tamamdır. thumbsup

Bir kaç gün daha sabır edin sadece

Modellerden, görüntülerden hiç anlamayan sade bir kar sevdalısı olarak belirtmek isterim.
Serkan abiyi 3 yıldır takip ederim. İsmime çok aşina olmasada beni az çok anımsıyordur diye düşünüyorum. Hiç anlamasamda Serkan abi ve diğer saygıdğer ustalar uzun vadeli yorum yapıyor ve benim heyecanlanmama sebep oluyorlar. Ben bile (hiç anlamayan ben) istanbula kar yağması için bir çok zor etkenin bir araya gelmesi gerektiğini anladım. Sadece soğukta yetmiyor yağışta. İkisinin bir araya gelmediği sürece bir anlamı yok. Adı üstünde tahmin... Geleceği kimse göremez. Verilen tarihte kar yağmadığı zaman tabiki bende üzülüyorum. Ancak kimseye geleceğì görüyormuş gibi davranmayalım. Ben bu siteye günde 30 defa girip ustaların yorumlarını okumaktan büyük keyif alıyorum. Sizde öyle yapmaya çalışın.
Saygı ve sevgiyle...

ulaşımın her türlüsünde sıkıntılar yaşanacaktır.

850 hpa da -13 -14 değerleriyle gelecek bu sistem.

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Akın, AZOR, Beykozlu53, hacimuratt, 56 Ziyaretçi