| |
(12-25-2018, 11:56 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-25-2018, 11:40 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet arkadaşlar şuana kadar ki kısımda İstanbul Avrupa Yakası daha şanslı oldu malesef rüzgar engeline takıldık, eğer ki rüzgar Poyraz değilde Karayel yönlü esseydi şuan Esenler ve Gaziosmanpaşa'nın aldığı yağışı biz alacaktık, Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim de 1,5 yaşında oğlum var, geçen sene malum hiç bir şey yaşayamadık, şuan her sistemi o kadar dikkatle takip ediyorum ki geldiği gibi yağdığında bende şöyle oğlumu o karların üstüne atıp yuvarlamak istiyorum, bizler verileri inceliyoruz, tahminler türetiyoruz, fakat bildiğimiz gibi Allahın'ın işine karışamıyoruz, bende bu yaşta bir radara bakıyorum bir camdan bakıyorum, eşim artık kafayı yedin diyor ama hastalık yavaş yavaş ona da bulaşıyor, bu yüzden anlatmak istediğim kimseye umut dağıtmıyor tam tersine sizlerle kendi isteklerimizi de paylaşıyoruz, ama kış yeni başladı emin olun önümüzde güzel sistemler var takip edeceğiz hep beraber o sinerji ile o sistemler metrelik karlar bırakacak.
Ama şunu da eklemeden yapamayacağım,
Bu gece ve yarın sabah saatlerinde KAR görme ihtimalimiz halen devam ediyor.
(12-26-2018, 12:07 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ama şunu da eklemeden yapamayacağım, Abi insallah havadada olsa seyir zevki yüksek bir kar yağışı görürüz. Hepimiz hayal kırıklığına ugradık farkındayım. Aksam ve su saatlerde dahil hepiniz gibi bende kaç kere radara kaç kere sokak lambasına baktım sayamadım. Bu gerçekten ayrı bir sevgi ayrı bir heyecan. Bu seferde Anadolumuz sevindi kısmet orayaymış. Sonuç olarak önümüzde 4-5 Ocak gibi gelmesi hepimizi heyecanlandırıcak bir sistem var. Ufak ufak onu takip etmeye baslıycaz. Bu sefer olmadı ama az kaldı o sistemde kara gömülücez inşallah. O SENE BU SENE !
Aydos'un güneye bakan kayalık tarafına kar yağdı da beyazladı mı yoksa benim gözler mi yanılıyor? Camdan bakınca beyazlamış görüyorum.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
GFS GECE GÜNCELLEMESİ
GFS YILBAŞINDA YURDUN BÜYÜK BÖLÜMÜNE KAR VERDI NERDEYSE İSTANBULADA ![]()
(12-26-2018, 12:21 AM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-26-2018, 12:07 AM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ama şunu da eklemeden yapamayacağım, Serkan abi daha öncede söyledi artık bence hepimizin Ocak ayı içinde alacağımız sistemlere odaklanmamız lazım bence, çok güzel bir kış olacak bu bir gerçek.
2017 Ocak ayında aldığımız sistemi, 25 Aralık 2016 günü GFS gece 18z güncellemesinde nasıl görmüş?
Maalesef Görememiş.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, ColdAddict, Emirsiyahbeyaz, hakancitak, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |

Küçük kızım baba nereye bakıyorsun diyor
Tabiki takdir Allah ın hiç sorun değil.Hep ne diyoruz yüz bilinmeyenli denklem keşke bu alanda herşey net olsaydı da arkamıza yaslanıp bekleseydik.Tekrar teşekkürler bu süreçte sizin ve tüm üstadların verdiği bilgiler için.