| |
Skew-t ucretsiz mi ? Nereden ulasabilirim? Ve carsamba gunu icin bugunden skew-t verilerine baksak ne kadar saglikli olur.
Ahmet Temel
17 Aralık, 16:29 · SOĞUK VE KAR KAPIDA: Yurdumuz bu hafta yağışlı geçecek. 19 20 aralıkta kısmi bir soğuma ile trakyada kar bekliyorum. İstanbulda ise yükseklerde kky görülebilir. Ancak YURDUMUZ önümüzdeki hafta başından itibaren (24 25 Aralık tarihlerinde) oldukça soğuk ve karlı bir havanın etkisine gireceğinden hava sıcaklıklarındaki sert düşüşlere yoğun kar yağışı ve buzlanmaya, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var yakında medyaya da yansır. FACEBOOK ta paylaşmıştım arkadaşlarla tam tamına 8 gün önce nokta atışı oldu vesselam Mevla utandırmasın.
hayır modeller geliyor geliyor ne varsa bu bulgaristana inince birden karadeniz üzerinden rusyaya kaçıyor. . üzülmemek elde değil
(12-22-2018, 07:33 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahmet Temel tebrik ederim tarantula abi . soğuğu bildin ama yoğun kar yağışı konusu yattı. çünkü çok zayıf bir kar söz konusu ne yazık ki ve günü birlik duruyor şu an malesef keşke değişse de 2-3 güne yayılsa kar
Hele şükür yav,ustalar yeni buldum sizi kar manyakları sitesi tartışma formuna dönmüş üzülmüştüm??sizlerleyiz artık??
Yıllardır bu işin içindeyim modeller malumunuz sürekli değişkenlik gösterirler bu gayet doğal bir durum zira coğrafyamız karışık amerika gibi değil ki kutuptan bodoslama soğuk insin denizler şehir ısısı vb birçok parametre bir araya gelince kar yağması da zor oluyor. Eski kışlarda güzel kar almamızın sebeplerinden biri de bu ısı adalarının bu kadar çok olmayışındandı. İstanbul için kar yağması pamuk ipliğine bağlı malesef. Denizler olmasaydı bugün kaç metre kar olur onu konuşuyor olurduk. Her neyse ao ve naoya bakınca içim açıldı çok fazla negatife inmiyor kafası karışık işte bu yüzden modeller ile arasında bağıntı olduğundan her gün farklı senaryo deniyorlar bu da gayet normal. 25 26 sisteminin diğer sistemle birleşmesi söz konusu ki bu diyagramlara yansımış durumda kimse kalkıp da karalar bağlamasın derim. Şimdi salı günkü sistem gelsin o iyice soğutsun balkanları bundan sonra gelecek sistemlerde -3 -5 ile gayet güzel karlar alırız karayel olduğu sürece. Bu kışın genel karakteristiği bu olacak bundan önceki 3 sistem de farklı karakterdeydi. birince 500 hpa -33 lerde diğerinde 850 hpa -7 lerde 500 hpa -25 lerde idi kar aldık mı aldık. Bir de en son sistemde yer seviyesi soğuk olduğundan 850 ve 500 hpa olumsuz olmasına rağmen yine kar aldık bu gelecek olan sistemlerde bence sıkıntı olmaz pek fazla her halükarda kar görücez evelAllah. Ay sonu ve yılbaşı sistemi için de gfs en sıcak senaryo olmuş ilerleyen günlerde diyagramların -5 ve altında kümeleneceğini söylemek hayalperestlik olmasa gerek az sabır.
Bu gelecek sisteme sinsirella diyecem arkadaşlar siz ne derseniz deyin çok sinsi bir sistem hatta sistemler silsilesi. Dizi film gibi olacak Brezilya dizileri gibi.
Snowserkan'ın son değerlendirmesi moralimi bozdu. Ayın 30'u 2'si arası baba sistem bekliyorduk. O kaybolmuş anlaşılan. Yeni hedefimiz ayın 5'i. Geçen sene de böyle olmuştu. Umarım ötelene ötelene kış bitmez. Çok moralim bozuldu. Tam 1 hafta kala ortaya çıkıyor ki, bizim sistem uzatmalara kalmış. Hep aynı. İstikrarlı bir şekilde gelen sistemimiz yok uzun süredir. Bu yılbaşı sistemine kesin demişti Serkan hoca bile öyle düşünün, nasıl kazıklar atıyor bize atmosfer 2 senedir.
Neyse ki o leş siteden temelli ayrıldım. Bayram havası vardır orada.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| REALSHADOW, 76 Ziyaretçi |

keşke değişse de 2-3 güne yayılsa kar